Melyik országot ajánljátok ezek közül a leginkább?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Csád
Niger
Mauritánia
Szudán (nem a déli, hanem az északi)
Algéria
Egyiptom
Eritrea
Dzsibuti
Nyugat-Szahara
Togo
25 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert szeretnék elutazni Afrikába és random kíválasztottam tíz országot, ezek közül akarok a csajommal valahova menni.
2022. júl. 28. 20:25
2/10 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani, akkor szerintem tegyetek magatoknak egy szívességet a "csajoddal" és menjetek egy jó allinclusive Egyiptomba.
4/10 anonim válasza:
Csád vagy Szudán nagyon vendégszerető helyek. Jó hűvös van ilyenkor.
5/10 D. Brasco válasza:
Szomália a heky amit te keresel a "csajoddal"
6/10 anonim válasza:
Nincs is csajod, ezért van időd álmodozó kérdéseket kicsapni a gyakorira
7/10 anonim válasza:
Mindenképp Dzsibutit ajánlanám. Drágább, mint Franciaország és pár katonai támaszponton kívül gyakorlatilag semmi nincs. Alternatívának Csád is remek, a fővárosban sem nagyon van aszfaltút, de ezek hiányát ellensúlyozzák az igen gyakori polgárháborúk, szórakoztató hely.
8/10 anonim válasza:
Szomáliát hiányolom a felsorolásból, az nem jöhet szóba? Amúgy nekem tetszett a kérdés, jót nevettem, koszi :)
9/10 librikus válasza:
Csatlakozom a 2-hez. Kairó félpenzióval. Látnivalók: piramisok, Egyiptomi múzeum, mezőgazdasági múzeum, Nílus vízállás mérce etc. Vagy egy tengeri üdülőhely.
10/10 anonim válasza:
Szudánt sosem szabad alábecsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!