Mit érdemes tudni Tunéziáról?
Figyelt kérdés
Jövő héten Tunéziába utazunk egy hétre és mivel nem jártam még ott soha, kíváncsi lennék egy két dologra. Pl. hogy van-e valami jellegzetes étel, amit ki kell próbálni ha már ott vagyunk, mint pl Görögországban a gyros? Vagy hogy tényleg kötelező-e alkudozni a bazárban? :)
Tudnátok nekem írni pár dolgot, amit érdemes tudnunk mielőtt megyünk? :)
2010. aug. 28. 16:04
1/3 anonim válasza:
Alkudozni kell a bazárban, mert különben hihetetlenül át leszel vágva!!! Tehát amit tudni kell, az az, hogy az arabok lehúzósak. Csak ásványvizet igyál, én még a fogamat is azzal mostam, mégis f.stam :(
Azt hiszem, a kuszkusz a nemzeti ételük. Nekem a mentateájuk nagyon ízlett, kis felespohárban adták.
3/3 A kérdező kommentje:
:):):):) Köszönöm a jó tanácsot, viszek is akkor. :) Kicsit izgulok mert sokan elég rosszakat írtak, nagyon változó véleményeket olvastam az országról. :) Igyekszem majd oda figyelni mindenre. Köszönöm.
2010. aug. 28. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!