Honnan tudom beszerezni a nemzetközi oltási könyvet?
Figyelt kérdés
A nyári szakmai gyakorlatomat Ghánában szeretném tölteni, jelenleg már több mint fél éve az ehhez szükséges oltásokat kapom, a koronavírus oltásról szóló vakcinaútlevelem is meg van már, de a sárgaláz elleni oltásom még hátra van. Több helyen olvastam, hogy erről valamiféle plusz dokumentáció kell, illetve az eddigi oltásaimat is egy nemzetközi oltási könyvbe szeretném beíratni, de jelenleg sem a sárgalázról szóló dokumentációt, sem pedig a nezetközi kiskönyvet nem tudom beszerezni. Valaki igényelt már ilyet, esetleg tudja ezeknek a beszerzési módját? (az oltóközpont nincs jelenleg nyitva és itthon kapom az összes oltást, így helyben nem tudok érdeklődni és telefonon sem érem el őket)2021. márc. 11. 23:59
1/7 anonim válasza:
Javasnom a facebookon az African-Hungarian couples csoportot.
Ott mindig vannak ilyen kérdések, válaszok is.
2/7 anonim válasza:
Az oltáshoz adják. Azt pedig nehezen hiszem, hogy az összes oltóközpont zárva lenne, főleg, hogy sokuk COVID-tesztel és reklámozza magát hevesen. A Váci úti biztosan nyitva van.
Egyébként a sárgalázon kívül lehet benne vezetni az összes többit is, így javaslom, hogy időzítsd őket egyszerre. Di-Per-Te-Pol emlékeztető, Hepatitis A+B és tífusz azért eléggé alap dolgok még. De ezt majd elmondják oltáskor is.
4/7 anonim válasza:
Mi az oltóközpontban kaptuk az összes oltást, így ott adtak hozzá nemzetközi oltási könyvet. Biztos, hogy találsz olyant ami nyitva van. Az eddigi oltásokat szerintem utólag már nem fogják beírni.
5/7 anonim válasza:
Milyen jó, hogy nyáron össze-vissza fognak utazgatni az emberek megint lepra helyekre mert szakmai gyakorlatuk lesz.
6/7 anonim válasza:
5 te idiota. Mi közöd hozzá ki hova utazik és miért
7/7 anonim válasza:
#5 az ilyen tipik rettegő retardok közé tartozik. Nem kell komolyan venni.
Nagyon érdekes lehet amúgy Ghána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!