Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Melyik országban élnétek a...

Melyik országban élnétek a legszívesebben az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 19:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Primitiv es izlestelen kerdes. Annyi tudasod van, hogy polgarhaboruk, villongasok es terror pusztitanak, ezek utan lenyegtelen a kulturalis orokseg es a foldrajzi szepseg.

Mult szazadban lehetett utazni ilyen helyekre, es sokkal nagyobb elmeny volt, mint ahogy kepzeled.

2021. febr. 21. 22:36
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Én egyikbe se nem élnék stivesen afrikába
2021. febr. 21. 22:49
 13/29 anonim válasza:
36%

Szíria

megyünk cserélni a migránsokkal

2021. febr. 21. 23:02
 14/29 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon nem költöznék egyikbe se, de ha muszáj lenne választani, hová pottyantsanak le, akkor rossz híre ellenére Afganisztánt választanám, és ha lehet, azt a felét, amelyben különféle törökök, perzsák, mongolok élnek. Megindoklom. Én szeretek sokat jönni-menni odakinn az utcákon, méghozzá teljes nyugalomban, és nem abban a szorongató képzetben, hogy ujjal mutatnak utánad, hogy "he, ott megy egy fehér", aztán várni, hogy vajon mikor fognak beléd állni, ha nem ezen a héten, akkor majd eljön a következőn. Így nem szeretnék élni. Türkmének, üzbégek, tádzsikok között a bazárban én el tudnék feltűnés nélkül vegyülni részben balkáni, részben kun felmenőim végett, tanultam is három féle török nyelven (nekünk ők testvérek), és perzsául is kicsit valamikor régen, ami ott mindenki által ismert hivatalos közvetítőnyelve az országnak, szóval ha valami helyi szituációba keverednék, valamennyire el tudnám gagyogni, hogy kerültem oda, mi az ábra, vagy legalább kérni egy pohár vizet még talán menne... Most ehhez képest számomra az afrikaiak tényleg elképzelhetetlenül idegen valami. Szimpatikusnak nagyon nem szimpatikus az afgán légkör, sajnos a lakosság olyan szinten iszlamizálva van, hogy sokan konkrétan olyanról nem hallottak, hogy egyáltalán létezik a világban, hogy valaki nem hiszi az Istent, nemhogy ilyet lehessen csinálni... Lényeg, hogy olyan térségbe kerüljön az ember, ahol épp nem a talibánok őrjöngenek, mert vannak olyanok is, akik már simán netezgetnek, youtuberkednek ottan. A mindent előtérbe helyező vallás ellenére a sok tízmillió (határon túl rekedt) afgán állampolgárságú török és perzsa lakosban azért még ott is él valamiféle összetartozástudat az Iránban, Szovjetben és Kínában felnőtt társaikat illetően. Talán ilyen közegben nem főznének meg mint idegent üstben vacsorára.

Persze, nyilván minden országban létezik pár utca "turisták számára", de én kifejezetten ország mélyi átlag falusi viszonyokra gondolok, és Afrikában nem szívesen hagynám el a tengerparti szállót fehéremberként.

2021. febr. 22. 00:24
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
A legélhetetlenebb országok, veszélyesek is sajnos, nehéz választani... talán Szenegál vagy Szomália biztonságosabb része, vagy a Szavannákon Szudánban
2021. febr. 22. 09:33
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, de mi ez a sok Szomália szavazat? Az még a súlyosan eladósodott szegény országok közt is a legreménytelenebb, még az óceánban sem tudsz nyugodtan fürdeni, mert tele van kalózokkal. Plusz még a természet sem szép, nincsenek trópusi erdők, csak száraz poros szavanna, tele fegyveres milíciákkal. Amúgy sem értem mire jó a kérdés, nyilván nem túl etikus viccet csinálni a sanyarú sorsú országokból.
2021. febr. 22. 10:01
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Szenegál. Dakar még nem annyira durva
2021. febr. 22. 18:37
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
@17 Te sem jártál még Dakarban. Én amikor pár éve ott voltam sírva vágytam vissza a szintén elég őrült Banjulba, ahol legalább egy belvárosi taxizás nem tartott két óráig és nem volt konstans életveszély. Szenegál egyáltalán nem rossz ország, de Dakar a pokol egyik földi kapuja, ezt bátran merem állítani.
2021. febr. 22. 20:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szenegál, meg Gambia amúgy Afrikai szinten egész normális országok, a többi meg szemétdomb úgyhogy ezt a kettőt választom.
2021. febr. 22. 21:15
 20/29 anonim ***** válasza:
66%
Párod ? Bravó ! Majd elcserél egy kecskére !Hányadik leszel a háremben ?Még nem késő térj észhez !
2021. febr. 27. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!