Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyiptom-Szudán körutazás?

Egyiptom-Szudán körutazás?

Figyelt kérdés

sziasztok, egy olyan utazást tervezek, amely során Kairóból jutok el Khartoumba. Úgy terveztem, hogy valamelyik fővárosba elutazom repülővel ott felszállok egy Nílusi hajóra, majd a célfővárosből repülővel jövök haza, közben pedig megnézem a kikőtökben az ókori látványosságokat.

Ezzel kapcsolatban szeretnék infót kérni, hogy volt már valaki ilyenen? Melyik céget ajánljátok, hol lehet jegyet foglalni? Illetve minden más infó érdekel.

2021. jan. 16. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Szudán egy kicsit durvább ország mint Egyiptom, én lehet hogy kihagynám, de te tudod. Az egyiptomi szakasza is elég hosszú a nílusnak.
2021. jan. 16. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szudánba is meg lehet oldani ezt. Fel vannak készülve a turistákra. Nem lesz ezzel gond.
2021. jan. 16. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Oké, de ez így nem körutazás.
2021. jan. 16. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:
valakinek esetleg hasznos válasza is van? pl egy hajózási cég weblapja? :)
2021. jan. 16. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

Szudán...

aztán majd jön a mentsen ki a kormány az adófizetők pénzéből, mert abroszfejű fekák miatt nem tudok hazamenni.

Gyönyörű....

2021. jan. 16. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Jó emberek azok, nem kell itt máris a legrosszabbra gondolni. Jöttek már onnan haza emberek.
2021. jan. 16. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Tudatlan proli az ősi szakmát űző nőnemű felmenőd... az. :)
2021. jan. 16. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a kérdezőnek igaza van, mégha kicsit naturálisan is fejezte ki önmagát.

A tudatlanság sokszor szül ilyen hiszterikus, pánikkeltő kommenteket.

2021. jan. 16. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindössze 27 nap, és 4000 usa dollár [link]
2021. jan. 16. 20:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ilyenre gondoltam. Magyar utazási irodát is talátlam a neten, viszont az ár miatt gondoltam arra nem-e tud valaki egy helyi egyiptomi v szudáni céget, akik ilyen utat szerveznek és így nincs rajta a magyar v amerikai szervezőnek a díja, meg nyílván nem charterrel hanem fapadossal repülnék ki.
2021. jan. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!