Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Cote d Ivorie-ban járott már...

Cote d Ivorie-ban járott már valaki innen? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy Elefántcsontpartnak hívják, de így lett volna miért kijavítsatok. De ha már tudjátok, hogy tudom, hogy hogy hívják akkor már csak a választ írjátok!

Abidjan érdekelne, a tengerpart, és a biztonság! Kort és nemet is légyszi!

p.s. járott - járt, csak így a szeku nem engedi kiírni a kérdést :(

2020. okt. 2. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan még nem jártam ott, de baromi veszélyes ország.

2016-ban az Al-Kaida pl egy külföldi turisták által látogatott üdülőhelyet támadott meg, 14-en meghaltak

Vannak gyönyörű tengerpartok, de sok közülük nagyon veszélyes, és úszásra alkalmatlan az áramlatok miatt.

Ezt pont Abidjan-hoz írják egy fórumon: "La mer est tres dangereuse ,tu peut etre emporte tres vite,reste plutot dans les piscines.."

"A tenger nagyon veszélyes, nagyon gyorsan magával ragadhat. Maradj inkább a medencéknél"

2020. okt. 2. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
gondolom azért brazíiánál nem veszélyesebb a tengeri áramlat. ott is üvöltöttek rám, hogy jöjjek ki , én meg mint hal a vízben úsztam tovább. kb én voltam egyedül benn :)
2020. okt. 2. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így is kijavítalak. Nem Ivorie, hanem Ivoire.
2020. okt. 2. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire jól tudod, akkor minek írsz ki ide kérdést? Nyilván jobban tudod, mint az elefántcsontparti fórumozók.
2020. okt. 2. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!