A kérdező szavazást indított:
Megéri elmenni
Nem éri meg elmenni
31 szavazat
2/8 anonim válasza:
Ha bírod az izgalmakat,meg a rovarokat,csak akkor.
3/8 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk,hogy neked megéri e? :D
Nézegess videókat,utazós oldalakat és döntsd el,hogy neked megfelel e
4/8 anonim válasza:
Ha dzsibutizás után gazdagabban mész haza, akkor megérte!
5/8 anonim válasza:
Nem. Egyrészt mert minek mennél egy látnivalókban szegény, putris, veszélyes országba, másik, hogy Afrikában ezerszer érdekesebb országok vannak. Tanzánia (Zanzibár), Madagaszkár, Botswana, Namíbia, Kenya.
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak külön nem éri meg
Bár én nem voltam ott de videók,útleírások vannak onnan és igazából 1-2 nap alatt kb mindent meg lehet nézni
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon érdekel a szomáli kultúra, akkor még mindig ez a legjobb hely a megismerésére. Szomália konkrétan életveszélyes a fehér ember számára, Etiópia szomáliak lakta részein pedig a közlekedés rendkívül nehézkes. Dzsibuti a térséghez képest alapvetően biztonságos, és viszonylag jól megközelíthető, a népesség nagy részét pedig ugye szomáliak teszik ki.
8/8 anonim válasza:
Néhány adat:
Az országnak 1 kikötője, és kb. 100km vasútvonala van.
Területet kb. 1/4 Magyarországnyi, lakossága mint fél Budapesté.
Helyi sajátosságok: malária, veszettség, sárgaláz,
hastifusz, hepatitisz A, B,
Szerined ez olyan érdekes lehet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!