Élnétek Afrikában? Ha igen akkor miért és hol? Ha nem akkor miért?
@14 Afrika hatalmas. Európai szemmel felfoghatatlanul nagy. Ha még nem jártál fejlődő országban, akkor azt sem tudod, hogy mit jelent az ilyen helyeken elérhető magas életszínvonal. Sok ázsiai országban teljesen oké expat életet lehet élni, de Afrika majdnem mindegyik országában önként vállalt gettósítás a nyugatihoz hasonló lét.
Én szeretem a kontinenst, megjártam egy csomó országát, de míg például Vietnámban vagy Malajziában simán élnék, ezt nem tenném az amúgy fantasztikus és hihetetlenül kedves emberekkel telj Malawiban, mert rettenetes a szegénység és olyan disszonáns létmód sokat keresni, amit én nem tudnék tiszta lelkiismerettel vállalni.
14: Akkor te legfeljebb turisztikai dokumentumfilmekből láttad Afrikát.
Nem kell kabát, mert sokszor olyan meleg van, hogy megsülsz. Konkrétan olyan felmelegedés van ott, hogy a szakemberek megmondták pár év és a vízhiány miatt óriási népvándorlás indul el Afrikából. Ott közel se olyan meleg van, hogy nem kell kabát, hanem sokszor nem éri meg kimenni, mert megsülsz.
A természethez meg hamar hozzászoksz. Először lenyűgöző, mert nem vagy hozzászokva, utána eltűnik a báj, közel se lesz olyan húdejó.
Befektetési lehetőséged meg akkor van, ha milliárdos vagy. Milliárdosként meg ezerszer inkább megéri kiköltözni Norvégiába, mint Afrikába.
Meg ez a befektetési duma az arany miatt jött elő, mivel csomó aranybányát találtak még Afrikában. Mielőtt bármiben reménykedne bárki már majd az összeset felvásárolták a kínaiak.
Turistaként lehet jó neked Afrika, de odaköltözni nem hiába költöznek oda csak kevesen.
éltem libiában, nagyon jó volt
szerettem az éghajlatot, a tengert
szerettem az embereket, soha, semmilyen inzultus nem ért, tisztelettudóan viselkedtek, nagyon segitőkészek voltak
a legfontosabb talán, h mindég ráértek, nem voltak idegesek
nyugodt élet volt
Tunéziában és Zöld-foki szigeteken voltam,ezeken a helyeken simán élnék pár évet,egyedül sétáltam és biztonságos volt illetve nagyon szép és teljesen élhetőek.
Marrokkóban nem voltam de szívesen megnézném illetve Reuniont is.
Dél-Afrika szintű életveszélyes,drogosakkal teli országba viszont soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!