Egyiptomba lehet busszal vagy vonattal menni?
hm. szal nyertetek egy "utazást" ami nem foglalja magába az odautazást? akkor ez gagyi és kamu.
szal csak szállást nyertetek?
repjegyet 90e Ft/fő -tól találtam.
buszt szerintem esetleg 50k-tól találsz rá. a vonat drágább lesz. közvetlenül nem nagyon lesz semmi. átszállásokkal max. komppal át a tengeren, stb.
Egyiptommal kapcsolatban nekem nem jutott volna eszembe sem a busz, sem a vonat, de kitudja? Csak térképet kéne elővenni és kiderül a dolog. A Beck Reisen állítólag nem tuti, sok a gagyi benne. Már csak azért is mert, semmit nem adnak ingyen, az már elfogyott 40 éve, ami ingyen van!
Szóval a lényeg: én a repcsit ajánlanám, busz, vonat nem nyerő!
Olvasd el jobban azt a BECK-es értesitődet!!!
Ez - mert én is kaptam - egy olyan mézesmadzag, aminek nem szabad bedőlni.
Számtalan bemutatóra kell eljárnod és a végén - talán - kisorsolnak egyet a beigért ötszázból.De le is van irva!!!
Mindettől függetlenül kivánom legyen szerencséd és gyüjts repjegyre. (és a fakultativ programokra)Ha megérkeztél,onnan már mehetsz busszal a kikötőig, meg vissza.Szivesen olvasom - majd - az élménybeszámolódat.
És még valamit:az éves tagsági dij 35ezer Ft, a hűségidő tiz év.(10 éves a cég)
17:14 "...hidd el nagyon megéri."
Ha kifogsz egy olyant.
Én 30-án jöttem meg.A tapasztalat?
Ha az én privimre küldesz egy email cimet, én olyant küldök, amire azt mondod, ilyen nem létezeik.
Saját készitésü fotók a helyszinen.Egyenlőre nem teszem fel a gyakoriba, megvárom az utazási iroda válaszát.
06:48
Persze van aki rosszul jár, mert átbasszák, vagy mert nem volt elég figyelmes a szálloda választásnál. Én már 3x voltam Egyiptomban, 1 hete sincs, hogy hazajöttem egy isteni nyaralásból. Az idei 150 ezer/ főbe jött ki nekünk illetékekkel a Makadi öbölben, semmiben nem szenvedtünk hiányt az ellátás pedig csúcs volt.
Küldtem mailt, mert kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!