Szerintetek "ennyi" elég egy pasinak?
Nem olyan régóta vagyunk együtt, de valamit csak szeretnék adni neki ezen a napon, mert tudom ő is fog nekem venni valami kis ajándékot. Szóval arra gondoltam, hogy veszek neki egy ilyen szeretlek-es csokit, mivel szereti az édességet. Meg sütök valami sütit, amit szeret.
Szerintetek ez elég a Valentin napra?
Vagy csoki vagy sütés . Az egyik elég. Menjetek el valahova, igyatok meg egy jó bort, szexeljetek.
Én a barátomnak egyébként mindig vagy bőrt vagy egy rekesz sört veszek és együtt megisszuk. ( 25 évesek vagyunk, mivel nem írtál kort nem tudom nektek ez aktuális lenne-e ) :D
Ennek biztos örülne!! Minden pasi. :)
Csinalj valami finomat tepsiben, amit csak gyorsan össze dobsz, csirkehúsi krumpli .... és sütit ha szeretnél.
Szerintem nyis neki ajtót egy szál nyitott köntösben , fehérnemű (alsó felso lehetőleg fehér) addigra legyen kész a finom étel és süti.
Egyetek együtt , beszelgesetek kettesben meg lazsd nincs attól jobb érzés hogy egy félig mesztelen nővel asztalnál ülni. stb...
Furodjetek együtt és szexeljetek egy jot, ha elmentetek megehetitek a csokit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!