Mit adjak a barátomnak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Nem sok ideje vagyunk még együtt, és sokat sajnos nem tudok erre költeni, 25 év körüliek vagyunk. Valami kisebb erotikus ajándékra gondoltam (pl. dobókocka), és saját készítésű kuponfüzet/könyv szerelmes idézetekkel. Ezek mennyire jók, illetve kinek milyen más ötlete van?2019. jan. 17. 10:41
2/10 anonim válasza:
Kérdező!
minek írsz ki kérdést, ha törölteted a választ?
Ami ráadásul teljesen normális és segítő volt!
3/10 anonim 

válasza:

A dobókocka erotikus? Úgy tűnik, fel kellene frissíteni az ismereteimet.
4/10 anonim 

válasza:

Vannak interneten erotikus társasok, amiben feladatok vannak a lajtostol a durvaig. 5ezert vettem (szallitassal) multhonapban.
5/10 anonim 

válasza:

A dobókocka erotikus ajándék? Mit meg nem tudok. Akkor én évekig swinger klubba jártam szerepjáték helyett?!
6/10 A kérdező kommentje:
Nyilván olyanra gondoltam, amin különböző pózok/helyszínek vannak, nem pedig számok, de nem a szexualitás kategóriába került a kérdés.
2019. jan. 17. 20:27
7/10 anonim 

válasza:

Virágot vegyél, hiszen a virágboltok holtszezonja miatt van az egész Bálint napi felhajtás!
8/10 anonim 

válasza:

Bírom, hogy a csajok ilyenkor giccses "Reasons why i love you <3 " hülyeségeket adnak a párjuknak, amit ha szakítanak úgyis kidob.
Erotikus ajándék? Új fehérnemű, extrém helyszín, kívánság. Bár én úgy gondolom, hogy Valentin napon a férfinak kell meglepni a hölgyet nem fordítva.
9/10 anonim válasza:
Például adj neki egy plüss macit, vagy nyomtas ki egy közös képeteket és kereteztesd be. Végy neki karkötöt, vagy közös gyűrűt, csokit, írj neki egy levelet és rakd borítékba, végy magadnak egy erorikus fehérneműt és avval lepd meg. Vagy a legjobb főz neki valami finomat amitt szeret és romantikusan fogyaszátok el.😊
10/10 anonim 

válasza:

Fúúúj Valentin nap! Ez egy multi fogás, inkább minden nap kedveskedj neki valami aprósággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!