Ti mit gondoltok a Valentin-napról?
Én egyedülálló nő vagyok (vagy szingli, hogy divatosan fogalmazzak), és egyáltalán nem érdekel az a nap. Akkor sem érdekelt amikor volt párom.
Úgyhogy az egyedülállók (bocs, a szinglik) nem kötik fel magukat, legalábbis az értelmesebbje nem. Ez a nap ugyanis ez divatnap, olyan mint a halloween. Nincs értelme, sem pedig jelentősége. De a gyerekek, mint ti, odavagytok érte, mert lehet villogni a fészbukon, plusz a kiscsajoknak egy újabb indok a nyafogásra, hogy kierőszakoljanak valamit az aktuális áldozatuktól.
36N
Nagyon hasznos és kellemes nap.
A virágárúsoknak...!
Nem ünneplem meg, ez amerikai ünnep, semmi közöm hozzá. Tényleg csak a virágárusoknak ünnep...
Aki meg szerelmes, az legyen az év minden napján az, ne csak ezen a napon legyen figyelmes vagy vegyen virágot.
Mivel tele van a világ giccses-nyálas vackokkal ilyenkor, szeretni pedig máskor is szeretem a párom, én nem ünneplem, nem szeretem.
Az kicsit sem érdekel, hogy mi magyar, a Halloweent szeretem, bár ami elemet szeretek belőle (kb. mindent, a tököt a legkevésbé), azt szeretem egész évben.
Alapvetően kevés érzékem van az egy napon ünnepléshez. A karácsony és a húsvét sem olyat, amit különösebben ünneplek, csak van és végülis a tradíciók hasznosak tudnak lenni. De ami nekem kedves, az egész évben az.
Nem nagyon szeretem, számomra túl szirupos. De nem is utálom és egyáltalán nincs ellenemre csak azért, mert külföldi. Karácsonyfát is Németországban állítottak először, mégis elterjedt az egész világon :)
Ja és szingli vagyok, de nem lövöm főbe magam, nem fáj jobban ez nekem, mint bármikor máskor. Nem is fröcsögök azokra, akik ünneplik, sztem egyáltalán nem baj, hogy van egy ünnep a mai rohanó világban kifejezetten a szerelemnek. A Bálintokat azért sajnálom :D
Szingliként ez is olyan nap, mint a többi.
Párkapcsolatban szintén.
Nem lenne bajom vele, ha tavasszal lenne, amikor virágok nyílnak, mert az romantikus, de a télvégi latyakban, amikor az embernek már kb. csak meghalni van kedve, pfff...
Nagyon fontos és ünneplendő nap.
Legalább évente egyszer mutassa ki az illető, hogy szereti választottját!
.
Már csak azért sem 'ünnep', mert ilyenkor mindenki ezt csinálja, az egyik elvárja, a másik kényszerből.
Szerintem sokkal jobban mutatja a szeretést a naptárhoz nem kötött, 'meglepi' szál virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!