Fő kategória: Mit vegyek VALENTINNAPRA?!?! (Lent olvasd a FONTOS történetet! )
10 éves vagyok. Az a fiú akibe szerelmes vagyok az is 10. A tanárnőnknek elmondtam hogy szerelmes vagyok Gáborba (mert így hívják) és erre tanárnő azt mondta hogy ő is szerelmes belém. Én nagyon meglepődtem. Gábor elmondta ezt a barátjának az én barátom meghallotta és elmondta nekem. De Gábor tagadja hogy szerelmes belém. Amikor a barátai azt mondják mindenki szeme előtt Gábornak hogy itt a kis barátnőd.
1.kérdés: Szerintetek Gábor szerelmes belém?
2.kérdés: Az szokásos ha egy fiú nem akarja bevallani a szerelmet?
3.kérdés: Mit vegyek neki VALENTINNAPRAAAA?!?!?
Ennyi de nyugodtan írjatok ha valamit nem értetek!
Előre is köszi!!!
1. sosem lehet tudni, de lehetseges, hogy szeret teged, csak 2. nyuszi bevallani mindenki elott ( ez termeszetes)
3. csokit es irj egy kepeslapot , amit te keszitesz.
A tanárnőtől nem volt szép, hogy elárulta Gábor érzelmeit. Az ilyesmit titokban illik tartani!
A fiúk nem szívesen beszélnek az érzéseikről, felnőttkorban sem, gyerek,tinikorban meg szerintem cikinek tartja a haverok előtt.
A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, azoké, akik egy párt alkotnak.
Hát még negyven körül sem vallják ám be!!
:) Vegyél neki egy csokit.:) És ne foglalkozz a barátaival ilyenkor ez megy hogy húzzák a másikat.
:)
Időpont ma 06:57
Miért? Mi, férfiak valami felsőbbrendű létformának számítunk, és előjogaink vannak? ne nevettess már! Ez nem a középkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!