Szerintetek is pocsék dolog ez a Valentin nap?
Ha kapcsolatban lennék is marhaságnak tartanám. Majmolt gagyi ünnep, olyan mint a Halloween. De így, hogy nincs senkim meg még rosszabb. Egész nap a szivecskéket meg virágokat látni. Olyan mintha kisgyerek lennék és születésnapom lenne sok más gyerekkel együtt csak éppen velem nem törődne senki, de egész nap azt hallanám, hogy születésnap így-úgy. Nem érdekel mint ünnep így ez is idegörlő és még az is, hogy a nagy szerelmet reklámozza holott sehol semmilyen szerelemet nem tapasztalok.
Mintha névnapom lenne úgy, hogy nevem sincs.
Szerintem nagyon nagyom szomorú, ha divatból mellőzöd szánt szándékkal a párodat.
Mert igen, a valentin nap utálata is divattá vált. Sajnálom szegény lányokat, akiknek a párja egy vacak kórót sem képes venni... ja de hát de szereti. Csak ma nem. Ma ne is várd.
Ez egy ünnep, mit számít honnan érkezett?? A sok ősmagyar biztos ünnepel minden 2000 éves hagyományt... hagyjuk már. A hülyeség a valentinnap felfogás csak arra jó, hogy kihúzzuk magunkat egy romantikus program, ajándékozás alól.
Komolyan, szerintem rettentő szomorú.
Milyen majmolt gagyi ünnep? Olvass már utána, meg a Halloweennek is, ha már ott tartasz. Mint a kettő több száz éves, komoly hagyományokkal rendelkező, európai eredetű ünnep.
Téged egyedül az zavar, hogy nincs senkid, aki törődne veled, sem Valentin napon, sem máskor. De ha gúnyolódás, fröcsögés meg hülyeségbeszélés helyett inkább kicsit művelnéd magad, esetleg elérnél valamit az életben, akkor talán összejönne egy kapcsolat, és nem a világot hibáztatnád a saját nyomorod miatt.
"A hülyeség a valentinnap felfogás csak arra jó, hogy kihúzzuk magunkat egy romantikus program, ajándékozás alól.
Komolyan, szerintem rettentő szomorú."
# 11/13 Időpont tegnap 22:57
Tudod, akinek minden nap romantikus, annak nincs szüksége mesterségesen kreált "romantikus" alkalmakra.
Az a szomorú, ha ezt nem érted.
"Sajnálom szegény lányokat, akiknek a párja egy vacak kórót sem képes venni... ja de hát de szereti. "
Képzeld, szinte minden nap veszek a páromnak "egy szál vacak" kórót ha megyek elé a munkahelyére. ( Na jó, nem vágott virágot, mert azt elvből nem veszek - de egy szelet sütit, egy bonbont, egy apró kis ajándékot, egy adag madártejet a kedvenc cukrászdájából...)Tegnap is vettem neki, de eszünkben sem jutott hogy azt Valentin napra kapná.
Jól van, akkor te nem vagy szomorú eset:)
Amúgy mi is szeretjük egymást ezen a napon is és meglepjük egymást máskor is, de a Valentin napon csakarértse, dacból, divatból ma ugyam biztos nem, ha a párom szeretné, én akkor se mert ezt még miatta se embereket nem értem. Mármint tényleg vannak olyanok, akiknek a párja szertne valentinnapozni, de szépen elmondják neki, hogy ez hülyeség, szerelmet ünnepelni hülyeség, tőlem aztán biztos ne számíts semmire. Rájuk gondolol, hogy szomorú, nem a te kapcsolatodra:)
Veled sulyos gondok vannak. Hallod, senkinek nincs szuksege a valentinnapra, szinte minden nap kedveskedunk egymasnak valamivel, de pl tegnap a vacsora melle vett a parom egy pezsgot is, amit nem iszunk minden nap, mivel nem vagyunk alkeszek :D Viragot sem akarok minden nap kapni, mert koltseges lenne kicsit, meg csak dobalnam ki oket egy het utan, de ilyenkor jol esik. Es ma is ugyanugy szeretjuk egymast, mint tegnap.
Gondolom te minden heten csereled a viragot az elhunyt szeretteid sirjan, mert nincs szukseged naptarban jelolt idopontra hozza.
Nah az utolsó jól kifejtette.
Nem arról van szó, hogy egy évben egyszer csinálnánk romantikus dolgot.. ezt amúgy az ellenzőkön kívül senki nem mondta. Ezt ti találtátok ki.
Csak van egy kis ünnepies vonása annak, ha épp valentin napon romantikázunk.
Amúgy mondj már olyan ünnepet, amit nem valakik találtak ki:D az ünnep nem egy természetben kialakult, önálló, természetes entitás XD
A karácsonyt is valakik találták ki és tettek szándékosan egy adott dátumra.. és az összeset. A karácsonyfát Németországból vettük át pl. nem is annyira rég. Csak azért mondom, hogy utáld ezt is XD
Ezt tényleg nem tudom felfogni én se, hogy sokan miért utálják ennyire. Akkor ne ünnepeld és kész.
Olyan nagy divat lett fikázni csak nem tudom miért, egy nap ami a szeretetről szól, az ostoba emberek pedig hírükhöz méltóan még ezt is képesek lefikázni. Sötétek vagytok mint az éjszaka, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!