Hogyan álltok a Valentin naphoz?
Fiuk! Terveztek vmi romantikusat?
Lányok! Ti számitatok vmi meglepetésre?
maradok a nutellánál:D
15/L
Én tevezek de nem romantikusat hanem a legújabb rakétámat, elakarom hagyni a "Földet" ha lehet így hivni ez és kilyukasztani ezt az ózonréteg nevű dolgot az űrhajómmal :')
Aztán meg mindenki lefog égni, mert jönnek a feketék, akik beoltanak mindnekit és a világ elpusztul majd összeomlik a téridőkontínum újjá születnek a dinók és jönnek az angyalok, hogy megmentsék a FÖldet, de ekkor megjelenik Lucifer és elhozza az örök kárhozatot az emberekre, legalábbis ez a terc és mind egy napra, de ha nem sikerült azt majd érzékelni fogod, ha meg igen azt is.
Várom. Lehet hogy valakitől kapok valamit:)
14/l
Teljesen hidegen hagy. Szerencsére a páromnak eszébe se fog jutni, de ha mégis, nem fog máshogy viselkedni, mint máskor.
Nekem inkább a Halloween jön be (kivéve a tököket, azok elég unalmasak) s ha valaki mégis adni akar nekem valamit Valentin-napra, az lehetőleg egy koponya legyen, mert azt bármilyen nap szeretek ajándékba kapni (ha emberi és valódi, akkor nagyon bevágódik nálam, de a sajátja nem ér). Jó, megeszem a csokit is, főleg, ha nincs benne cukor, laktóz vagy szója, de édességben a sajátot szeretem. Legyen inkább koponya, az maradandóbb s személyesebb.
A páromról pedig tudom, hogy NAGYON örülne egy plüss inostranceviának, de már közöltem vele, hogy csak emiatt nem fogok megtanulni plüsst készíteni a közeljövőben.
Az ilyen fodros pirosszíves rózsaszín malackák és társaik valahogy nem tudnak lázba hozni a végtelen fantáziátlanságukkal s giccsességükkel. Ma jártam bent a városban, nagybevásárlás mián, kicsit sokkolt a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!