Lányok, ti mit vesztek a párotoknak valentin napra?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 09:13
11/16 anonim válasza:
Nem tartjuk fontosnak a vaeltinnapot, onkább gyűjtögetjük a pénzt jövőhónapra az évfordulónkra. Az nekünk fontosabb,most lesz a negyedik:)
12/16 anonim válasza:
Mi elmegyünk vacsizni utána kinyitunk egy üveg bort. Nem tudom ez miatt miért hinné bárki, hogy csak az nap szeretjük egymást de mindegy... szerintem minden alkalmat meg kell ragadni az ünneplésre.
Amúgy készítek neki kis szivecskés kajákat, amiket a facebookon találtam, ötletesek:)
13/16 anonim válasza:
12 tudnál linkelni ilyen szivecskés kaját?
15/16 anonim válasza:
A csináljunk közös programot ne vackokat vegyünk hozzászólóval egyetértek!
De csak hosszútávú kapcsolatban, szerintem első, második valentinnapra tökjó egy kis csecsebecse:)
16/16 anonim válasza:
Ez miatt,istenem csak szerintem hangzik s,zarul? Az ilyenek milyen sulina jártak?k. Nagyon helytelen nyelvatnilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!