Gáz ha nem ünnepeljük a Valentin napot idén a barátommal?
tavaly tartottuk,az jó is volt, romantikus emlék, de olyan feleslegesnek érzem. gáz lenne ha lány létemre mondanám,hogy idén ne álljunk be a sorba ezzel a bohóckodással?
hamarosan lesz a 2. évfordulónk. ha már ünnepelni akarunk valamit,akkor inkább azt szeretném, nem a valentin napot, amit a többi kismillió ember is tart. az évfordulónk inkább személyesebb ünnep, nem?
ráadásul lányként nem is tudnék mit venni egy fiúnak valentin napra.. a fiúk nem igazán rajonganak a szívecskés nyálas dolgokért szerintem..
vélemény? ma meg akarom beszélni a barátommal,hogy ne tartsuk idén.
20 évesek vagyunk amúgy.:)
Szerintem meg az a dáz, hogy nem lehet úfy feltenni egy kérdést, hogy ne lenne "kiosztva" a kérdező.
Nem az a baj, hogy valakinek ellenvéleménye van, hanem az, hogy ezt úgy adja elő, hogy nekiugrik a kérdezőnek, letámadja, stb.
Direkt megnéztem, kb a 7.-ik válaszig érkeztek normális hangnemű válaszok.
Meg az is gáz, hogy nem tudok írni, mert félhomály van, fekete klaviatúrával :D (előző vagyok)
Szóval az első mondat helyesen:
Szerintem meg az a gáz, hogy nem lehet úgy feltenni egy kérdést, hogy ne lenne "kiosztva" a kérdező.
köszi 12# egyet értek, csak pislogtam a válaszokon.
ennyi erővel akkor minek ez az oldal:D mert tudtommal arra van,hogy kérdezzek.
azóta megbeszéltem a párommal is.ajándékot nem vennénk, de közös fürdés+filmezés be van tervezve. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!