Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Gáz ha nem ünnepeljük a...

Gáz ha nem ünnepeljük a Valentin napot idén a barátommal?

Figyelt kérdés

tavaly tartottuk,az jó is volt, romantikus emlék, de olyan feleslegesnek érzem. gáz lenne ha lány létemre mondanám,hogy idén ne álljunk be a sorba ezzel a bohóckodással?

hamarosan lesz a 2. évfordulónk. ha már ünnepelni akarunk valamit,akkor inkább azt szeretném, nem a valentin napot, amit a többi kismillió ember is tart. az évfordulónk inkább személyesebb ünnep, nem?

ráadásul lányként nem is tudnék mit venni egy fiúnak valentin napra.. a fiúk nem igazán rajonganak a szívecskés nyálas dolgokért szerintem..

vélemény? ma meg akarom beszélni a barátommal,hogy ne tartsuk idén.

20 évesek vagyunk amúgy.:)

2016. febr. 5. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerinted rajtad és a barátodon kívül hány embert érdekel, hogy ünnepeltek-e? Megsúgom: egyet sem. Akkor meg mégis ki előtt lenne ciki? Saját magad előtt? Majd nem tudsz másnap a tükörbe nézni, mert jujj de ciki volt, hogy tegnap nem ünnepeltetek???
2016. febr. 6. 04:51
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg az a dáz, hogy nem lehet úfy feltenni egy kérdést, hogy ne lenne "kiosztva" a kérdező.

Nem az a baj, hogy valakinek ellenvéleménye van, hanem az, hogy ezt úgy adja elő, hogy nekiugrik a kérdezőnek, letámadja, stb.

Direkt megnéztem, kb a 7.-ik válaszig érkeztek normális hangnemű válaszok.

2016. febr. 6. 07:17
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Meg az is gáz, hogy nem tudok írni, mert félhomály van, fekete klaviatúrával :D (előző vagyok)

Szóval az első mondat helyesen:

Szerintem meg az a gáz, hogy nem lehet úgy feltenni egy kérdést, hogy ne lenne "kiosztva" a kérdező.

2016. febr. 6. 07:19
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi 12# egyet értek, csak pislogtam a válaszokon.

ennyi erővel akkor minek ez az oldal:D mert tudtommal arra van,hogy kérdezzek.

azóta megbeszéltem a párommal is.ajándékot nem vennénk, de közös fürdés+filmezés be van tervezve. :))

2016. febr. 7. 21:37
 15/15 anonim válasza:
hagyd a fenébe ezt a bálint napot,főleg ,ha egyiketek sem bálint akkor kit akarsz ünnepelni???
2016. febr. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!