Szerintetek jó ötlet valentun napra? Valami szuper dolgot szeretnék
16L vagyok.
A barátommal 2eve vagyunk egyutt.
Valami csúcs szuper dolgot adnek neki valenti napra. Ő 20eves,kulonosebb hobbija nincs. Dolgozik.
Imadom hogyha a ruhaink passzolnak egymashoz,ezert vettem neki egy ugyanolyan inget ami mar nekem is van csak fèrfiba. Nekem nagyon bejon.
Aztan vettem neki egy Playboyos parfumot,venni akarok neki egy nagyon puha pledet,hogyha nem vagyok ott vele tudja olelgetni meg persze tudjon vele takarozni.
Meg azt talaltam ki hogy veszek egy szexi fehernemut felveszem es raveszem az inget amit vettem neki es egy lassu zenere leveszem az inget kicsit tancolok neki aztan odaadom magam.
Szerintetek ez igy eleg lesz?
szerintem ez túl sok ajándék már egy közönséges valentin napra. főleg,hogy nem is keresel még.
a közös ruhákra meg csak az írtad,hogy neked bejön. ő is szereti, ha hasonló ruháitok vannak? mert őt ajándékozod meg, az a fontos,hogy neki tetszen, nem neked.
mivel 2 éve együtt vagytok, ez már a 3. közös valentinnapotok lesz. csak tudod,hogy mi volt eddig, ő mennyire veszi komolyan.
szerintem az is elég, ha sütsz neki valamit+ szex gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!