Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Emlékezetes Valentin napi...

Buzerátorbolha kérdése:

Emlékezetes Valentin napi ajándék?

Figyelt kérdés
Sziasztok.:) Az érdekelne, hogy mivel készülhetnék páromnak Valentin napra..(a negatív kommenteket nem látom szívesen. Tudom, hogy az év minden napján kell szeretnünk egymást és nem csak febr. 14.-én, de mivel én még sosem volt alkalmam "megünnepelni" ezt a napot tudom, hogy a barátom készül valamivel) A legfőbb problémám az, hogy rengeteg dolgot csináltunk már együtt :) Gyertyafényes vacsora, közös fürdés,éttermi vacsora,mozi,cukrászda stb.a szexuális életünkben is sokat újítunk, szeretünk kipróbálni új dolgokat. Semmiképpen sem tárgyilagos ajándékra gondoltam(maximum diy), inkább valami emlékezeteset az első együtt töltött Valentin napunkról :) Ő 22/f én 15/l és 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten nagyon bújósak vagyunk és nagyon szeretünk nevetni :) Nekem ő az első nagy szerelmem és tudom, hogy ő is szeret a nagy korkülönbség ellenére :) Várom az ötleteket :) <3

2016. jan. 29. 19:44
 1/5 anonim válasza:
Threesome!!!
2016. jan. 29. 21:49
 2/5 anonim válasza:
Süss neki valamit, vagy főzz. A legtöbb pasi imádja ha te készítesz neki ételt. :)
2016. jan. 30. 01:17
 3/5 anonim válasza:
100%

Igazán nagy öröm, hogy 15 évesen figyelsz arra, hogy ne laposodjon el a szexuális életetek.

végül is ennyi idősen az ember már könnyen eljut a kiégettségig. Az a sok, hosszú, szexszel terhes év a hátatok mögött...

Nem csoda, ha ennyi idősen már közel van a kiégés.

2016. jan. 30. 05:29
 4/5 anonim válasza:
82%
15 évesen szexuális élet? A magadfajták miatt mondják,hogy elbszott generáció vagyunk!! 16 éves vagyok,6hónapja vagyunk együtt a 17 éves barátommal és azt nem engedik meg a szüleink,hogy együtt aludjunk....15 évesen egy 22 éves kúr? Gratulálok ez szép teljesítmény......
2016. jan. 30. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Egy 22 éves férfi mit akar tőled, kislány? :D Ja, szexet, amit meg is kap. Világos. 😇
2016. jan. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!