Ez szerintetek aranyos ajándék?
Kort nem írok, de már rég vége a tini éveknek.
Két db ilyen rózsát vettem:
és ebbe szánok 1-1 pár fülbevalót, ami még jelenleg nincs meg. Kék színűek lesznek ami a kedvenc színe.
Rózsát már kapott korábban, és az amúgy is olyan snassz, mindenki azt akar adni valentin napkor. Mit valami kötelesség, bemegyek a boltba/piacra, kérek egy szál rózsát, vagy egy cserepeset, és letudtam a kötelességemet... :)
Valami egyedibbet akartam :)
Heló!
Szerintem ez a rózza bénán néz ki. Az ötlet jó, de - szeirntem - ez igénytelenül van elksézítve, és inkbáb röhejes.
Csináhlatnál eestleg te magad egy tartót, az szeirntem sokka ljobb lenne, mint ez.
Én az ilyet giccsesnek tartom, és ezerszer jobban örülök egy szálnak a kedvenc virágomból. De nem vagyunk egyformák.
Az a bajom ezzel, hogy porfogó lesz, majd rakosgathatom ide-oda. Nem világos, hogy virágot akarsz adni, vagy ékszert.
Ha ékszert, akkor sokkal elegánsabb egy ékszeres dobozban átadni, mint egy ilyen rózsa formájúba.
Az élő virág pedig nem snassz egyáltalán.
Ékszerdoboz is ennyi erővel porfogó, ott áll és fogja a port, nem értem a logikát... :D
Ez egy rózsaékszerdoboz, egy rózsaformájú fej az ékszerdoboz amit nyilván szárával együtt adnék oda.
Ez meg ízlések és pofonok, hogy ki milyen egyszerű letisztult stílust kedvel, a barátnőm még csak 21, én pár évvel idősebb. De szerintem tetszeni fog neki, csak kíváncsi voltam úgy általánosságban kinek milyen ízlése van :)
Hát, ha megvetted, és doa akarod adni, akkor ez a kérdés kb léynegtelen, ermt döntöttél :).
Ami feldobná az egészet, ha a doboz belső részébe, a fedélre tenné legy közös képet rólatok. Nem nagy munka, hogyi gényes legyen, de leglaább így még több értelme van megtartania, és kinyitnia, nyitva hagynia néha.
Ez jó gondolat lenne abban az esetben, ha lassan már nem kapna undort attól, hogy minden ajándék közös képes :D
Karácsonyra kapott egy fénykép albumot, tavaly nyáron egy fényképes bögrét, évfordulónkra pedig egy plüss kulcstartót, mini fényképpel. Egy évben 3 ilyen ajándék nem rengeteg, de most ez már nem hiányzik neki szerintem :)
Szerintem igen is aranyos!
Csak vigyázz, nehogy gyűrűt várjon mert az kellemetlen lenne :D
"Mit valami kötelesség, "
Az egész valentin nap egy kötelesség, ez még nem jutott eszedbe?
Férjemmel 10 éve vagyunk együtt, de rühellném, ha valentin napra ajándékot venne.
Egy akármelyik másik napon jobban örülök neki, ha kimutatja az érzéseit. Nem csak amikor "kötelező".
De te nyugodtan tudd le a kötelességedet ezzel a rózsával, és 2 pár fülbevalóval. Hisz a valentin nap a pénzszórásról szól.
Az nem jutott eszedbe, hogy szereteted jeléül főzöl neki valamit? Vagy sütsz? Az szerintem személyesebb gesztus.
De nem ismerjük, így nem tudhatjuk. Lehet az ékszernek jobban örül, mint bárminek.
Szerintem jó ötlet, bár én is porfogónak tartanám és nem is szeretem a rózsát, de ez én vagyok. A barátnőd meg a barátnőd. :)
Aranyos ajándék, igen, nincs vele semmi baj. Itt inkább az ékszer a lényeg, nem a virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!