Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Milyen programot ajánlanátok...

Milyen programot ajánlanátok Valentin-napra? Ti hol és hogyan ünneplitek meg?

Figyelt kérdés

Várok kimozdulós ötleteket is Budapesten, nem baj, ha nem kifejezetten romantikus (pl. űrkiállítás).

De általános ötleteknek is örülök pl. páros masszázs.

Szeretnék valami újat kipróbálni idén, ami még eddig nem volt.

22L-28F

2016. jan. 15. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem provokálásként írtam, nekem a guminő jutott csak, vele ünneplem a valentint.
2016. jan. 19. 11:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó, még a te válaszodnak is több értelme volt, mint az elsőnek, úgyhogy téged felpontoztalak.

Szép Valentint a guminővel :)

2016. jan. 19. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekünk ez lesz az első valentin napunk a barátommal, még nem tudom hogy mi lesz a program :) De az ajándékot már tudom mi lesz.

Még a kapcsolatunk elején vagyunk, így elég sok kimozdulós programunk van, úgy hogy nekem egy otthoni gyertyafényes vacsi is megfelelne :) A másik ami tetszene egy barlangfürdőzés lenne, hangulatfényekkel. (Miskolctapolcán van ilyen )

2016. jan. 20. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Értelmetlen ünnep, ezen nem mullik semmi.
2016. febr. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!