Ti megsértődnétek ha párotok (férfi) nem vett volna nektek semmit Valentin-napra?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 12:25
11/19 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, mert ez egy apró dolog, majd máskor gondolom rám. A férjem sokszor meglep apróságokkal, és általában azokat nem köti alkalomhoz. Az utóbbi pár évben mindig veszünk valami kis csokit, sütit egymásnak, és együtt elfogyasztjuk.
12/19 anonim válasza:
nem sértődtem meg.
Én egy új fehérneműt vettem magamnak, az volt neki is a meglepetés. :)
13/19 sanyika89 válasza:
Hát mi sem tartjuk, de azért szántam 5 percet a napomból, hogy vegyek egy szál rózsát a páromnak. Nyilván visszafelé nem várom el. 25/F
14/19 anonim válasza:
Mivel nem vagyok Bálint ezért nem xD
16/19 anonim válasza:
Errefelé semmi hagyománya nincs a V-napnak, minek kéne bármit is venni? Ugyanezt gondolom a komcsi nőnapról. Anyák napján, a névnapomon, szülinapomon mindig kapik virágot, ajándékot, meg csak úgy is sokszor, ezen a két napon elvből nem kérek.
17/19 anonim válasza:
Kettőnk közül a páromnak fontosabb ez a nap. Ő a ffi. :)
Gyűrűt kaptam most. Imádom érte. De miért kell összekötni Valentin nappal? Egy csodálatos nyaralás vagy egy átlagos este egy kis romantikával nem lenne épp olyan alkalmas átadni egy gyűrűt? :)
Mindegy, imádom.
18/19 anonim válasza:
ez egy hülyeség nem magyar ünnep , ezt megint mint kb mindent külföldről másoltuk ..nem muszly nem hagyományos magyar ünnepeket ünnepeli.Én személy szerint nem
19/19 eszter2005 válasza:
Én megsértődnék!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!