Valentin nap, valentin nap, valentin nap, valentin nap, valentin nap, valentin nap. Nem idegesítő?
Mi van mindenkivel ilyenkor? Ez is csak egy nap mint a többi. Ha valakik szeretik egymást, akkor a többi napon is szeretik egymást.
Ez olyan mint ha kikiáltanám június 6-át a sz*rás világnapjának, de bármiben lefogadom hogy semmivel sem esne jobban aznap sz*rni, csak a felhajtás lenne körülötte nagyobb.
Emberek...
Oké rendben elhiszem, de mégis mit vegyek Valentin napra? :D
(a szív alakú pizza már megvan)
Valahogy el kell fogynia a szív alakú csokiknak is
Amúgy meg nem értem miért vagytok ezen ennyire fen akadva?
Egy ünnep ami a szerelem ünnepe ennyi erővel a karácsonyt és a többi dolgot is lehúzhatnátok.
5.
egy hét múlva találkozunk a sebészeten :D
Azért karácsonykor kicsit nagyobb horderejű dolgok történtek de mindegy. :)
Azt sem tudom miért épp ma van a szerelmesek napja. Biztos hasonló apropóból születhetett mint a most megalakult szarás világnapja.
Na és aztán? Az anyák napja sem azért anyák napja, mert máskor nem szeretné az ember az anyját, a születésnap sem azért születésnap, mert az év többi részében nem ugyanannyi évesek lennénk.
Mi sem ünnepeljük különösebben a Valentin napot, de akinek tetszik, miért ne tehetné? Engem egyáltalán nem zavar, nem is értem, másokat miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!