Fiúk ennek örülnétek Valentin napra? Egy doboz tele edeséggel: rafaello, kit kat, milka, stb. (darabokba, csoMagolás nélkül gondoltam)
"A kérdés
Fiúk ennek örülnétek Valentin napra? Egy doboz tele edeséggel: rafaello, kit kat, milka, stb. (darabokba, csoMagolás nélkül gondoltam)
A barátom szereti a csokit."
A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit. A barátom szereti a csokit.
De k***rvanehéz körülnézni, mielőtt válaszolsz...
Valoban, utolso, atsikolttam az apro betus reszen. (Bar eleve ertelmetlen feltenni a kerdest, ha szereti az edesseget, de mindegy)
Nalad viszont nem az erto olvasassal van a gond, hanem az inteligenciaddal. Hiaba alltal sorba ketszer, egyszer sem kaptal. Bunkoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!