Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Fiúk ti örülnétek ennek?

Fiúk ti örülnétek ennek?

Figyelt kérdés

Te minek örülnél valentin napra ?

mondjuk , én egy parfümre gondoltam, de az mellé még mit vehetnék? :)

gondoltam arra is hogy sütök valami fincsi kalácsot, és ráírnám, hogy szeretlek "xy".. de ezt hogy "tárolhatnám" amikor odaadom neki ?

hm ? mi a véleményetek? e mellé mit vehetnék ? ő sportos .. szereti a focit . és persze engem . a plüssöket nem igazán szereti . segítsetek kérlek :)

tudom, hogy majd valaki írja, hogy felejtsem el ezt a baromság ünnepet .. de kérlek , ne írjatok ilyet .. tisztában vagyok vele, hogy ez nem a mi ünnepünk, de aki szeretné megtartani ezt az ünnepet , az had tartsa :)

nem nagy számot akarok.. csak hogy mégis , megünnepeljük magunkat :)

Számomra nincs plüss, meg szivecske mánia .. <--amit adhatnák neki ) tisztában vagyok vele, hogy a fiúk nemszeretik az ilyen nyálas cuccokat . kérlek benneteket olyanok írjonak , akik rendesen válaszolnak :) köszönöm előre is :)

további szép estét :)

2014. jan. 10. 22:28
1 2
 11/13 anonim válasza:

én simán sütnék neki focilabda alakú süteményt. HA nincs jobb ötlet, a süti mindig beválik. :)

[link]

Ha van valami lehasznált cucca, vehetsz helyette újat és szépet (pl fülhallgató).

Ami még így hirtelen eszembe jut, az a szerelmes vers, cukrászda,mozi,stb...

Ajándék helyett egy igazi romantikus együtt töltött nap is jó szerintem. :)

2014. jan. 15. 00:00
 12/13 anonim válasza:
Süti jó ötlet, ha meg nem tetszik neki, rakd fel postán, majd én megeszem :D
2014. jan. 21. 00:49
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem parfüm felesleges, a süti sokkal jobb ilyen alkalomra :)
2014. jan. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!