Ez nagyon elcsépelt lenne Valentin napra?
Mi az a betegség, aminek nem tesz jót a főzés? :D Megértem, hogy nincs kedved hozzá, én viszont így nem erőltetném. Amúgy sem gondolom, hogy gyertyafényesvacsorátkellrendeznivalentínnapon, de ha csak az a kérdés, hogy maga a rendelés ciki-e, akkor nem. Szerintem így is úgy is örülni fog neki, ha szereti az ilyesmit. Megmondom őszintén, nekem ez iszonyú sallangos és elcsépelt, de a férfiak egyszerűbbek. Annak fog örülni, hogy tőled kapja, nem annak, amit kap.
22/L
Teljesen jó a rendelt kaja. Még jobb is, mert rendelhetsz pl. többféle desszertet.
A párom a születésnapomra csinálta ezt, mivel későn ért haza, az éttermek már zárva voltak, főzni meg nem lett volna értelme akkor nekiállni. Szépen kirakta tányérra a rendelt ételt, teljesen jó volt :)
és az jó ötlet ha lázasan, betegen, influenzásan találkoztok? Ha köhögsz, tüsszentesz akkor ha akarod ha nem meg is fertőzöd a barátodat. Lázasan feküdni kéne, lázcsillapítót bevenni, jó meleget csinálni és kiizzadni a lázadat. Aludni, pihenni kéne. Arra nem gondoltál hogy felhívod telefonon, elmondod hogy baromi beteg vagy és elnapolnád a valentin napot?? Amikor már meggyógyultál, akkor főznél valamit, és még izgató is lehetsz ha úgy készülsz az estére..
Férfiként mondom, hogy bár imádom a barátnőmet, de nem szívesen megyek hozzá amikor totál lázas, köhög, tüsszög, és látom az arcán hogy igencsak pocsékul érzi magát.. Ebben nincs semmi szexi.. Ilyenkor szívesebben főznék neki egy teát, és rögtön ágyba dugnám hogy aludja ki magát. Mivel a barátnőm utál beteg lenni, valószínű hogy haza is küldene..
Hidd el nekem mi férfiak nem igazán vagyunk oda a betegségekért, és bár titkoljuk de mindannyian kicsit hipochonderek vagyunk.. Ezért is vagyunk pocsék betegek..
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!