Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Na ki hogy fogja tölteni a...

Na ki hogy fogja tölteni a valentinapot, mert én egyedül?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 15:09
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
#7 Arcpálma
2013. febr. 5. 15:17
 12/23 fospuska válasza:
egyedül és trágyázok a valentin-napra.
2013. febr. 5. 15:17
 13/23 anonim válasza:

Barátnőmmel töltöm, de mivel mindketten egy baromságnak tartjuk a Valentin napot, ezért nem lesz nagy ajándékozás vagy elmenetel. Az egész csak a piac miatt van. Ilyenkor a gyökerek megveszik háromszor drágábban is a virágot, csokoládék. A szállók, wellnesek dugig vannak és miért? Hogy meggazdagodjanak a szolgáltatók. Akinek egy külön nap kell, hogy odafigyeljen a párjára, miközben egész évben éreztetnie kéne a fontosságát, az meg is érdemli a lehúzást a pénztárnál.

27 F

2013. febr. 5. 15:18
 14/23 anonim válasza:
Marcimmal!:*>3
2013. febr. 5. 15:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyedül. De legalább nem kell pénzt költenem :D
2013. febr. 5. 15:21
 16/23 anonim válasza:
Én csak akkor ünneplek a párommal, ha épp évfordulónk van, mert azt a napot szívesen ünneplem amikor elkezdődött a kapcsolatunk, úgy egyébként a Valentin nap nem izgat.
2013. febr. 5. 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:

[link]

"Magyarországon a Valentin napot 1990 óta ünnepeljük, a szerelemesek és a kereskedők nagy örömére."

2013. febr. 5. 15:22
 18/23 anonim válasza:
A Valentin nap csak a fogyasztást növelő tenzum véleményem szerint. Én a barinőmmel a Balatonnál fogom megünnepelni kis partyzás keretében, mivel ott lakik.
2013. febr. 5. 15:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Én a kislányommal fogom tölteni. Valószínűleg ugyan az lesz a progink, mint minden nap:

játék, séta, vásárlás, játék, játék, ebéd, alvás (neki), nekem pihi, játék, apát hazavárjuk, apa hazajött, anya főz másnapra, apa-baba játék, anya kutya, apa-baba fürdetés, anya-baba jó éjt puszi, anya letölt egy filmet, apával megnézik, sex és jó éjt :))

2013. febr. 5. 16:08
 20/23 anonim válasza:

anya letölt egy filmet??

anya nem tudja, hogy ez a magyarországi jogszabályok értelmében illegális aktivitásnak minősül?

2013. febr. 5. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!