Na ki hogy fogja tölteni a valentinapot, mert én egyedül?
Barátnőmmel töltöm, de mivel mindketten egy baromságnak tartjuk a Valentin napot, ezért nem lesz nagy ajándékozás vagy elmenetel. Az egész csak a piac miatt van. Ilyenkor a gyökerek megveszik háromszor drágábban is a virágot, csokoládék. A szállók, wellnesek dugig vannak és miért? Hogy meggazdagodjanak a szolgáltatók. Akinek egy külön nap kell, hogy odafigyeljen a párjára, miközben egész évben éreztetnie kéne a fontosságát, az meg is érdemli a lehúzást a pénztárnál.
27 F
"Magyarországon a Valentin napot 1990 óta ünnepeljük, a szerelemesek és a kereskedők nagy örömére."
Én a kislányommal fogom tölteni. Valószínűleg ugyan az lesz a progink, mint minden nap:
játék, séta, vásárlás, játék, játék, ebéd, alvás (neki), nekem pihi, játék, apát hazavárjuk, apa hazajött, anya főz másnapra, apa-baba játék, anya kutya, apa-baba fürdetés, anya-baba jó éjt puszi, anya letölt egy filmet, apával megnézik, sex és jó éjt :))
anya letölt egy filmet??
anya nem tudja, hogy ez a magyarországi jogszabályok értelmében illegális aktivitásnak minősül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!