Mikor szakadnak már le az emberek erről a Valentin napi marhaságról?
Most komolyan, annyira szánalmasak ezek a "Szerintetek mit vegyek neki?" és hasonló kérdések... Szakadjunk már le erről.
Egyáltalán mért kell minden hülyeséget nyugatról lemásolnunk? Én nem fogolalkozok ezzel a nappal, jelenleg mondjuk kapcsolatom sincs, de ha lenne, akkor sem érdekelne, nem ilyen módon fejezném ki mit érzek a szerelmem iránt, nekem ez már túl giccses. Főleg ettől a mit vegyek mizériától van már herótom. Nektek nem?
Ha már mindenképpen meg akarják tartani ezt az ostoba 'ünnepet', akkor sem hiszem, hogy kacatokat kéne emiatt vásárolgatni a másiknak...
Nyugi, én sem viszem túlzásba a Valentin-napot. Akinek meg fontos, tegye azt nyugodtan.
Nem kell feltétlenül az elvárások béklyójában vergődni egy egész életen át.
Őszintén nem értem, mi a baj vele. Szerintem tök jó, plusz egy alkalom, amikor megajándékozhatjuk a másikat.
Jó, ha valakinek odáig terjed a fantáziája, hogy virág meg csokibonbon, az tényleg gáz, mi inkább elutazunk egy kicsit, és örülünk, mert tök jó Valentin napi akciókat lehet kifogni, így olcsóbban megússzuk :)
De amit leírtál, ott nem a Valentin nappal van probléma, hanem a felszínes emberekkel és felszínes kapcsolattal.
Attól még, hogy megtartja az ember a Valentin napot, nem fogja kevésbé becsülni a párját.
Sőt továbbmegyek: attól még, hogy nem tartja meg, nem fogja jobban becsülni!
Én pont azt látom, hogy aki azt állítja, hogy nem csak ezen a napon kell szeretni a másikat, meg nem a valentin nap miatt kell ajándékot adni, hiszen bármikor adhat, az tipikusan sosem ad.
Mi rengeteg kis ajándékot adunk a másiknak, mert szívesen tesszük. Ez az apró gesztusoktól (pl. minden áldott reggel ágyba vitt kávé) az egész nagy dolgokig (business class laptop ajándékba, mert a régin már nem lehetett dolgozni) terjed. Minden nap kitalálunk valamit, amivel örömet okozhatunk a másiknak.
Nem is tudom elképzelni, hogy most azért, mert valentin nap van, pont aznap ne tegyük? Dacból?
Mert fontosabb, hogy ne tartsunk meg egy idegen ünnepet, minthogy örömet okozzunk a párunknak? Nem látom benne a logikát. Nekem a párom fontosabb :)
Akkor minek ünneplünk egyáltalán bármit is?
Minden ünnep a felesleges felhajtásról és a pénz költésről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!