Hogy telik a valentin napotok?
Boldog szülinapot Nektek:)
Nekem olyan mint más bármilyen nap. Sosem szoktunk Valentin napozni, együtt vagyunk 4,5 éve, de nálunk nem erről szól...messze nem...
21-L
Engem 2006. januar 5-re emlekeztet...
URİSTEN egesz nap ez a fos valentin nap a tema!
Akinek ma van a születésnapja annak sok boldogságot!
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
Amúgy meg valentin-napot nem tartunk mert az egy amcsi ünnep. Mi Magyarok vagyunk!
Akinek ma szülinapja van, Isten éltesse!
Sehogy. Ugyanúgy, mint a többi nap. Számomra semmi jelentősége nincs a Valentin-napnak. Se névnapom nincs, se más. Tudom, hogy olyan választ vársz, hogy összebújok a kedvesemmel vagy kaptam tőle egy doboz bonbont, de ilyen választ tőlem nem fogsz kapni. Én írtam, hogy hideg van, és az válasz is volt a kérdésedre. Itt nálunk valóban hideg van. Nekem semmitmondó, giccses műünnep ez az egész. A nőnap sokkal szebb és jobb.
Én aranyláncot kaptam és csodAsan te
T a napunk becsiptünk már reggel és egész nap agyban voltunk.most fogunk vacsizni
İrigylem a Kerdezo baratjat...
A csaj mar kora reggel reszeg, egesz nap doglık, most meg a szamitogep elott ul.
Gondolom csorikam meg a konyhaban csinalja a kajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!