Romantikátlan Valentin nap - hogyan?
Igazából mindketten totálisan ellene vagyunk ennek az egész valentinnapozásnak, csak merő véletlenből jött ki a lépés úgy, hogy holnap tudunk találkozni, és együtt is aludni, de azért valamivel mégis szeretném meglepni - nem azért mert február 14-e lesz, hanem csak úgy.
A dolog lényege annyi, hogy mindkettőnkből totálisan hiányzik a romantika, legalábbis a hagyományos értelemben vett formája - tehát gyertyafényes vacsorák, nyálas filmek, versek, ömlengések, ajándékok kilőve...
Valami olyasmit szeretnék, ami megmaradna benne még sokáig, de mégsem túl ömlengős...
Ha mindketten ellen vagytok, akkor most miért akarod erőltetni?
Vigyél egy kis színt,változatosságot,érdekességet,meglepit az "együtt alvásba"
Nem erőltetni akarom, igazából ez az egész korábbra lett tervezve, csak mint már írtam, pont így jött ki.
A kérdés megfogalmazását meg így tudtam legegyszerűbben és legrövidebben megoldani :)
Na igen, nekünk pl. az ilyen macis dolog is sok már :)
Pont ezért vagyok tanácstalan...
Jelenleg meg még a szexszel sem tudok nagyon variálni, "közbeszólt a Vörös hadsereg"... :/
Jó ez a "Vörös Hadsereg"-ezt még így nem hallottam:)
De akkor meg lepd meg épp ezzel, hogy most megörvendezteted másképp...
sztriptizelj neki,aztán orális szex
(kivéve ha hasfájós vagy,akkor nehéz magadra erőltetni)
főzz finomat,társasozzatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!