Mit vegyek Valentin napra egy 19 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt, és nem tudom mivel ajándékozzam meg. Ráadásul elég gazdagok, megvan mindene, ez én zsebpénzem viszont nem túl sok :(
17/L
2012. febr. 12. 17:57
1/3 anonim válasza:
az én barátom is 19 éves, igaz, mi több mint 1 éve együtt vagyunk , szóval lehet hogy ezért más kicsit a helyzet. de állítása szerint ez az egész valentin nap a fiúk 99%-át nem izgatja, szóval szerintem nem kell túlzásba vinni az ilyesmit... én pl azt hiszem valami finomabb ebédet fogok összeütni neki és úgy várom otthon, ilyesmi : )
2/3 anonim válasza:
Mi 18 évesek vagyunk, és szépen megdumáltuk, hogy ez egy baromság, és semmi értelme még több kis sz*rságot összevenni egymásnak, így elmentünk moziba. Így felezve is ugyanúgy jöttünk ki, mintha vettünk volna valami kis plüssöt, vagy más hülyeséget.:) Szerintem így a legjobb. Ez volt az első Valentin-napunk, de megbeszéltük, hogy mindig így kéne lezavarni.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem sütök neki majd valamit.
2012. febr. 13. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!