Fiúk? Ez gáááz?
Figyelt kérdés
Ehhez mit szólnátok? : D
szval 17/l vagyok. valentin napra barátomnak a csokin és egyéb ajándékokon kívül egy 24 darabos lifestyles gumi óvszert adok. EZ NEM GÁZ?xd
2012. febr. 11. 21:23
1/12 anonim válasza:
dugni akarsz vele? ha igen akkor okés. ha nem akkor ne add neki, mert meg fog döngetni.
2/12 anonim válasza:
hányszor kérdezed még meg? -.-
3/12 anonim válasza:
Inkább ajándékoztad volna meg őt 24 darabos fogamzásgátlóval, jobban élvezik gumi nélkül.
4/12 anonim válasza:
Nem gáz. Végül is a szex a legkényelmesebb módja, hogy ledolgozza azt a csokit.
5/12 anonim válasza:
Hát ha ezt célzásnak szánod akkor én nagyon örülnék a barátod helyében :)
6/12 anonim válasza:
Én úgy gondolom erre a napra nem igazán szokás "használati" tárgyakat adni.
Valami apróságot.
Illatos masszázs olajat?
7/12 anonim válasza:
tudod mi a gááááz? az ami a lukamból jön.....
8/12 Advocatus Diaboli válasza:
Még Valentin napon is csak arra tudsz gondolni, hogy kúrjanak? Esetleg romantika? Elég egyszerű lánynak tűnsz.
9/12 anonim válasza:
17 éves vagy,tehát el kellene kezdeni benőnie a fejed lágyának,de ez így innen nem nagyon látszik...
Ha dugni akarsz vele,akkor oké,adj neki óvszert,de nem kell 24 db-os...elég egy normál csomag,mondjuk elrejtve a kis ajándéktasakban,amiben a csokit adod neki.
24 db-os óvszerrel,főleg ha még nem dugtatok eléggé nagy qrvának fog tartani.
10/12 anonim válasza:
"Elég egyszerű lánynak tűnsz." Ez mindent elmond szerintem. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!