Szerintetek jó ajándék?
Figyelt kérdés
Valentin napra, mivel a pàrom külföldön dolgozik, ugy gondoltam valami hasznosabb "kacatot" veszek, a díszes szives "kacat" helyett amit csak a polcra tesz. Pl.: vannak olyan szettek, h fémszerü anyagból toll, kulcs tartó, öngyujtó egy csomagban. Szerintetek jó lenne? Vagy valami egyéb ötlet?
Jah, ès én vagyok a lány:D
2012. febr. 10. 23:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, ha cigizik, van kulcsa és szokott írni. ;-)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajna cigizik, van kocsija ugyhogy kulcsa is:D meg irni is szokott mert tanàr. De nem lesz ez kevés?
2012. febr. 11. 16:01
3/4 anonim válasza:
Kevés? Nem hiszem, ez csak egy Valentin nap nem évforduló vagy születésnap, ilyenkor a lényeg, hogy gondolsz a másikra. Nem tudom mióta lehettek együtt, ha ez az első Valentinetek akkor szerintem bőven elég és legközelebb sem kell költekeznetek, ha már nem az első, akkor te tudod milyen ajándékkal szoktatok készülni. Szerintem nem érdemes túlzásba vinni, egy finom vacsi+egy jó szex sokkal többet ér. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Mèg csak az elején vagyunk...
Köszi a válaszokat:)
2012. febr. 13. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!