Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Szerintetek mit adjak neki?

Szerintetek mit adjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akiért oda vagyok és ahogy eddig elnézem ő is értem,de ezt én még nem mondtam el neki. Valentin napra névtelenül akarok neki valami apróságot a padjába csempészni (negyedikes vagyok,nem tudom mit csináljak,segítség)Jó ötletek jöhetnek,hülye válaszok nem

köszi előre is!!!

2012. febr. 10. 20:26
 1/2 anonim válasza:

Hülyeség! Ha nem tudja, hogy kitől van, akkor minek?

Ez csak akkor jó, ha tudja, hogy kitől kapja az ajándékot.

Beszélgettek egyáltalán? Vagy csak úgy a távolból nézitek egymást?

Először is kezdj el vele beszélgetni pl. szia! Milyen órád lesz? Szereted azt a tanárt, tantárgyat? Én inkább ezt vagy azt az órát/tanárt szeretem.

És hogy hol szólítsd meg? Pl. büfében (ha van) állj mögé vagy "véletlenül" ütközz belé. Vagy csak ha elmegy melletted, szimplán köszönj rá, hogy szia, majd másnap ismét és így tovább, majd akkor már mint ismerős leállhatsz vele dumálni, hogy pl. mentek többen együtt moziba (csak, hogy ne érezze egyből, hogy ez randi lenne) és van-e kedve veletek menni.

Szóval valami ilyesmi, holmi csöpögős szívecskés cucc helyett a padjába, amin csak törhetné a fejét, hogy kitől és miért. Ráadásul, ha félreértetted az eddigieket, akkor még ki is röhög a hátad mögött a haverjaival, ha megtudja, hogy tőled volt.

Én nem égetném magam.

40/N

2012. febr. 11. 13:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazad lehet!!!!! :)
2012. ápr. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!