Mit szeretnétek kapni valentin napra? Miben reménykedtek mit kaptok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 12:02
11/17 anonim válasza:
Semmit, mivel nincs kitől sajnos...
12/17 anonim válasza:
Én nem "szeretnék kapni" semmit. Hiszen, ha ezen töröm a fejem, akkor mi értelme az egésznek. Szerintem nem erről szól ez a nap. Van akinek semmit sem jelent, mert ez egy ugyanolyan nap, mint a többi. És ezt meg is értem. Mi szeretjük ezt a napot, mert jó kicsit ünnepelni. Ilyenkor szoktam kapni apró ajándékot, és én is szoktam adni Neki. Vagy sütök egy jó kis sütit! :) Esetleg mozi, vacsi. De a legjobb része este jön. Amikor csak ketten vagyunk, és nincs senki körülöttünk. Mivel mindketten a szüleinknél lakunk, ezért ezen a napon szállodába megyünk. És hát el tudod képzelni milyen jó egyes-egyedül lenni. Csak ketten!
Én ezért szeretem a Valentin napot! :)
13/17 anonim válasza:
Hogy töröljék el ezt a hülye ünnepet. Mindennap szeretem a páromat, nem csak február 14.-n.
14/17 anonim válasza:
én sem kapok semmit pedig bálint nak hívnak de sajnos szegénység van örülök ha valakinek eszébe jutok és boldog névnapot kíván és ennyi
15/17 anonim válasza:
Én megmondtam neki ne vegyen semmit,felesleges egy újabb felesleges cucc:)
16/17 anonim válasza:
én nekem már van valentin napi ajándékom, a fiam az akit valentinnak hivnak, mi őt ünnepeljük!
17/17 anonim válasza:
Én is remélem, hogy egy szép ékszer v. dísztárgyat, aminek még értelme is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!