Hol találok ilyen termékeket?
A páromnak(24F) szeretnék Valentin nap témájú ajándékokat venni, de olyat, ami hasznos is.
Tehát nem pl szivecskés párnát, hanem szereti a gumicukorot meg a fürdős cuccokat, ezért vettem eddig neki haribo hearts-ot és szív alakú fürdőbombát.
Tehát hasonló dolgok kellenének, amik szív, csók alakúak vagy Valentin tematikájú csomagolásban vannak.
(nasik, spa csomagok/termékek vagy egyéb ötletet is elfogadok)
Nem otthon kettesben ünnepelünk, uh a szex(i fehérnemű) és főzés most kivételesen nem játszik.
Mindketten szeretjük és ünnepeljük a Valentint és romantikus alkat a párom, tehát nem lesz neki gond az ilyen jellegű ajándék. 😊
Lemaradt, hogy kézzel készített ajándék ötlet is játszik!
(eddig képes lapvan ami kézműves)
Szív alakú süti? Házi bonbon?
Ha van kertetek, és szokott benne bogarászni, szív alakú virág-bonbon?
#2 sütni valószínűleg fogok igen 😁
Sajnos nem együtt lakunk :/
Jól hangzik bár bonbont még nem készítettem sosem🤔
Lehet adok neki cserepes virágot :D
Ha túléli😅
Szilikon formát egy csomó helyen lehet kapni, összeválogathatod a kedvenc virágmagjait, és ő nevelheti a kezdetektől a kifejlett növényig :)
#6 na jó ez nagyon tetszik köszönöm szépen!
Várok még ilyen szuper ötleteket😊
Gyakorlatilag most minden ilyen szívecskés a boltokban.Szó szerint még a wc papír is,nézz szét főként Lidl és Aldi boltokban.:D
Én memória habos párnát vettem (kényelmesebb alvás.kialudt ember boldog ember :D),és édességet készítek szerintem.Nem szoktuk túlzásba vinni ezt a Valentin naposdit,úgysem ez az egyetlen nap amikor meglepjük egymást valamivel.
#8 köszönöm LIDLbe úgyis terveztem menni
Én mindent túlzásba viszek, nálam ez csak ürügy, hogy legyen mivel elhalmozni a másikat 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!