2 hét múlva Valentin nap lesz és várjátok a Valentin napot?
Figyelt kérdés
2 hét múlva Valentin nap lesz. Ti is várjátok a szerelmesek napját? Valentin nap ünnepen mit szerettek benne?2021. jan. 31. 10:52
2/13 anonim válasza:
Nem, nem ünnepeljük. A párommal felköszöntjük egymást, és ennyi. Távkapcsolat, szóval ajándék esélytelen, de szerintem amúgy se lenne, mert ugyanolyan nap, mint a többi. Na meg nem csak ilyenkor kell szeretni egymást.
3/13 anonim válasza:
Az ajándékot amit nekem adnak. Csakis azt.
4/13 anonim válasza:
Nem, a büdös életben nem vártam még a "verd el a pénzed a virágboltosok örömére" napot.
6/13 anonim válasza:
Bálint szép név. Van is ilyen nevü ismerösöm. Jo, hogy felhivtad rá a figyelmemet. Majd felköszöntöm.
7/13 anonim válasza:
Nem várom. Van barátom, de a munka miatt többszáz kilométerre leszünk egymástól azon a hétvégén, úgyhogy sokra nem megyünk a Valentin nappal. Máskülönben azért valamilyen módon biztos megemlékeznénk róla, ha együtt lehetnénk, de telefonon közel sem olyan.
8/13 anonim válasza:
Mi ünnepeljük. Mármint semmi étterem meg ilyenek, ahol tömve vannak emberrel (most nyilván a covid miatt más de nézzük ezt az elmúlt évekre) inkább én sütök/főzök valami finomat, amit eddig még nem csináltam és ilyenkor egy új, kis szexi fehérnemű befigyel.
Barátomtól pedig mindig egy hatalmas orchideat vagy egy nagycsokor tulipánt kapok.
Aranyos "ünnepnek" tartom, a magam részéről.
9/13 anonim válasza:
Azért várom, mert a férjem születésnapja. De a sok hülye nyáladzó szerelmespár miatt évekig inkább 13-án mentünk étterembe, mert aznap nem lehetett megmaradni sehol, és szívecskés desszertet akart ránksózni a pincér, blöeeee...
10/13 anonim válasza:
Nem ünnepeljük a valentin napot.
Az évfordulónk viszont közel van ehhez a dátumhoz, így azt ünnepeljük, de azt sem nagy felhajtással. Egy közös vacsi vagy ilyesmi, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!