Mi értelme van a valentín napnak?
Figyelt kérdés
A nőnapnak van értelme mind politikai, mind elismerés szempontjából. De mi értelme van a valentin napnak?? Ez egy óriási üzelti fogás inkább. Akik szerelmesek jobb esetben nem ezen a napon visznek egymásnap rózsát, csokit, meg egyéb "szeretet szimbólumot". Akkora hülyeség ez. Én ezt meg sem tartom, olyan számomra mint az összes többi nap. Miért kell ez??2020. márc. 8. 15:54
21/27 A kérdező kommentje:
Mi az hogy koszi??
2020. márc. 9. 14:42
22/27 anonim válasza:
Köszönjük, hogy befogod a pofádat lerövidítve ékezet nélkül.
23/27 anonim válasza:
Igen, a témád 90%-ában csak te, kedves kérdező, te pofázol. Köszönjük :)
24/27 anonim válasza:
Amikor egyszer régen-gondolom-egy szerelmespár kitalálta,hogy ez nap szóljon róluk, kettejükről,akkor még aranyos is lehetett; csak az a baj, hogy utána mások is beszálltak, csomóan meg gondolom,majmolni, aztán a végén átment egy ilyen divatba az egész. Szóval szerintem a mai értelmében véve, semmi szükség nincs Valentin-napra; annak is aki szerelmes, annak meg, aki nem , annak meg értelem szerűen tényleg nem:):):)
25/27 anonim válasza:
*tényleg helyett mégis jobb a 'végképp',eredetileg úgy gondoltam irni. :)
26/27 anonim válasza:
Tudomásom szerint alapból a virágárusok találták ki még nem tudom mikor. Lehet tévedek.
27/27 anonim válasza:
Mi az értelme? Kell valamilyen "ünnep" a Karácsony és a Húsvét közé ami jó alkalom arra, hogy vásárolj, pénzt költs. Ha meg nem állsz be a sorba, akkor ki vagy kiáltva érzéketlen baromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!