Mit vehetnék a férjem 40. születésnapjára?
Kevés az infó!
- Mit szeret?
- Mi a hobbija?
- Mennyi a keret?
- ...
A 40 évfordulós szám. Maradandó cucc kell. Férfi, tehát karóra, vadászkés, Zippo,...
Igaz, kevés támpontot adtam meg :)
Nem iszik, nem dohányzik. Igazság szerint habby-ja sem nagyon van sajnos. Elég nehéz dió így 🤔 én is valami maradandót szeretnék. Fizikai munkát végez, így sajnos az íróasztalra helyezhető emléktárgyak is kilőve. Olyan 20eFt körül gondoltam valamit, így sajnos a magasabb árkategóriás óra lehetősége is ugrott. 2 gyerkőc mellett sajnos többet nem tudok kisgazdálkodni. Nem vagyok valami kreatív ember, így teljesen "ötletszegény" vagyok.
Èlményt!!!
Habár nem tudom a magyar árakat. De egy sétareülözés a szülö városa felett. Hölégballonozás. Ejtöernyös ugrás. Hungarorningen autókázás.
Nem akarok bunkó lenni, de azt gondolom, hogy volt egy pár éved, hogy félre tegyél a 40-ik szülinapra...
Mennyi ideje vagytok együtt/ismeritek egymást?
Mióta vagytok házasok?
Bármit is vennél vagy bármit is sikerül venned, add oda neki úgy, hogy tudassad vele, hogy ő a legnagyszerűbb és legjobb pasi a világon és, hogy nagyon szereted.
Nem az ajándék a lényeg, hanem te.
A férfiak meg nagyon szeretnek férfinak lenni.
Ha ebben megerősíted őt és egy világmegváltó hősként beszélsz és bánsz vele, akkor attól boldogabb lesz, mintha a világ minden kincsét adtad volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!