3 és 4 éves gyerekek, egyik fiú, másik lány. Születésnapra mit lehetne venni nekik? (Fejenként 10-10 ezret gondoltunk). Köszönöm az ötleteket, nincs még gyerekem, ezért is kérdezem itt.
Nálunk sok a gyerek, úgyhogy én készítettem egy listát, átnézve egy csomó játékbolt kínálatát. A játékboltok megkönnyítik a dolgot, mert életkor alapján listázzák a játékokat. De mivel nekem fontos, hogy minőségi és értelmes legyen az ajándék, ezért kiválogattam pár ilyet, megosztom Veled.
Amit minden korosztálynak lehet adni és szuper: babzsákfotel, ez mondjuk több, mint tízezer, bilibo teknő (ilyen van sok oviban és általában a gyerekek otthonra is kikönyörgik, mert pörögni jó :)).
3 éves kortól: homokcsepegtető (szuper kiegészítő homokozóba - [link] kiegészíthető a szintén homokozóba való manccsal: [link] , csepphinta - ha van lehetőség a felakasztására ( [link] kooperatív társasjáték ( [link]
4 éves kortól: fűzőló fűzővel és gyöngyökkel, ez nem kerül sokba, ettől még a gyerek értékelheti :) [link] , és szintén egy népszerű kooperatív társasjáték: [link]
Szerencsére ma már sok olyan játékbolt van - különösen a neten - ahol tényleg minőségi és a gyereket is lekötő játékok kaphatók, nem csak kínai gagyi, színes-szagos vackok. Ezek a játékboltok azt is messzemenően figyelembe veszik, hogy adott életkorban mi köti le a gyereket, mit talál érdekesnek, mi fejleszti a képességeit, mert ezek biológiailag meghatározott dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!