Anyukám 70 éves lesz! Van valami jó ötletetek? Valami egyedire gondolok, aki ezen már túl van, és bevált!
A 70. születésnapomra új számítógépet kaptam a gyerekeimtől nagyon örültem neki.
Boldog szülinapot Anyukádnak!
Az én anyukám most volt 80.
Mi azt találtuk ki, hogy összegyűjtöttünk egy nagy halom családi és baráti képet és szerkesztettünk neki egy cewe fotókönyvet. Elmentünk egy közös vacsorára és az átadás után mindannyian aláírtuk a könyvet.
Nálunk nagy sikere volt.
Kis cetlikre felírsz emlékeket akár a gyermekkorodból és belerakod pl. egy díszített befőttesüvegbe őket, és ő minden nap kihúz egyet és így minden nap ha nem is vagy vele, megmosolyogtathatod. /
Ha ez nem jön be esetleg tervezhetsz egyedi naptárat 😊
Isten éltesse sokáig!
Az 5.# jobban járt volna, ha nem tanul meg írni! Lelketlen, gonosz válaszától az életkedv is elmegy! Jópofának tartod a megjegyzésedet, humorosnak a válaszodat?
A "menny" szó - helyesen alkalmazva - szakadjon az ilyen válaszolóra! Egyébként MENJ oda, ahová gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!