Szerintetek minden fiatal nagy bulival ünnepli a 18. születésnapját, vagy ez nem igaz?
Figyelt kérdés
Esetleg van aki csak családilag, vagy sehogy sem ünnepli?2018. okt. 17. 14:20
1/20 ember1.2 válasza:
Én mar elmúltam 18 én nem csaptam hatalmas bulit sok piával, baráttal, limuzinnal, sőt semekkorát. Én otthon ünnepeltem meg a családommal ahogy a többit is. de szerintem ez teljesmértékben ember függő. Pl. van par osztálytársnőm akik limuzinos-piálós 18.születésnapi partit tartottak.
2/20 anonim válasza:
Nekem sem volt nagy bulim. Egyik barátnőmmel vettünk egy üveg Malibut és beszélgettünk meg sétáltunk egész este:) Nekem tökéletes volt ez így.
3/20 anonim válasza:
Dehogy, legtöbben családjukkal.
4/20 anonim válasza:
család, aki bulizik azok bulival akar, de aki nem akk kezdi el
5/20 anonim válasza:
Semmilyen állítás nem igaz, ami arról szól, hogy "minden fiatal ezt vagy amazt szokta csinálni".
6/20 anonim válasza:
Jó rég volt már, de ugyanúgy családilag ünnepeltem mint bármelyik másikat. Attól még hogy van jogi vonatkozása is az adott kornak, azon mit ünnepeljek még pluszban?
7/20 anonim válasza:
Nekem most lesz majd. Nem tervezek nagy bulit. Este pizzázni fogunk 3-4en. :)
8/20 anonim válasza:
18. Szülinapom csak szűk család volt . Nem volt se nagy buli se semmi nagy felhajtás
9/20 anonim válasza:
Nekem is nemrég volt a 18., csak családi ünneplés volt.
10/20 anonim válasza:
erőltetett buli sose ment nekem, se szülinapi, se újévi, se semmilyen. pár haverral iszogattunk egy kicsit, ökörködtünk, kártyáztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!