Virágosboltban hogy kérjek virágot anyukám születésnapjára?
"Csókolom, szeretnék anyukámnak a születésnapjára egy szép virágcsokrot, X forintom van rá!"
Esetleg megkérdezik, hogy mi a kedvenc virága, milyen színt, színeket szeret. Ezeket ne anyukádtól kérdezd meg, mert az túl gyanús, apu biztos tudja. Vagy sejti.
28 vagyok, virágokhoz nem értek, nem is érdekelnek.
ha anyámnak kell valamilyen alkalomra, akkor bemegyek, bambulok hülyén, leszólítanak, hogy "segíthetek?", ezután elmondom, hogy (gyors megfigyelés után, melyik a legnagyobb ami még belefér az elképzelt ft keretbe), és rámutatok, hogy kb olyat kérnék.
ha feleségemnek, akkor ott egyszerűbb, mert valami sok bogyós orhideat kérek (nem allergén! :)), és akkor végigmutogatja, hogy mizu, majd választok egyet, ennél nem kell, hogy szép virágos legyen, mert a sok bogyó kinő egyszer, és örül, hogy kinevelte a virágokat
gondolom nem én vagyok a férfiak közül olyan, aki fullhülye ehhez, így nem hiszem, hogy túlságosan lenéznek, én is inkább viccesen fogom fel.
szóval no para, bemész, kérsz segítséget, hogy pl 2000ért mit tudnak adni, és választasz, majd becsomagoltatod (benne szokott lenni az árban)
Amíg vársz a sorodra, megnézed, milyen virágok vannak, nemcsak a fajtáját, az állagát is!!! mennyire friss, stb. és főleg az árát!!
És majd mondod, melyikből kérsz x szálat "zölddel, csomagolással" Azt jó ha eldöntöd, hogy rövid csokrot, vagy esetleg hosszú szárral kéred-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!