Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Vasarnap lesz a baratom...

Vasarnap lesz a baratom szulinapja?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom,hogy mikor adjam oda a tortat neki.

Rendeltem neki egyet viszont az a baj,hogy szombat este szulinapi bulija lesz,vasarnap pedig a nagynenjehez kell mennunk.

Mikor adjam oda neki en az ajandekot?

Szombaton elkell hoznom a cukraszdabol este. Hogy csinaljam,hogy ne lassa meg?

Megkerdeztem egyik ismeroset,hogy betehetem-e hozzajuk de azt mondta nincs hely a hutoben :/

Szerintetek? Mit csinaljak?

2018. jún. 29. 09:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha igen akkor miert zavar ez?:)

Nincs tudtommal megtiltva a kerdesek szama ezen az oldalon,es ha bizonytalan vagyok benne akkor kiirom :p

Szep napot ☀️

2018. jún. 29. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első nyersen fogalmazott, de igaza van.

Mit kell ilyenen hisztizni? Elhozod szombaton, berakod a hűtőbe és kész.

Nyilván tudja, hogy készülsz valamivel, aztán akkor meg mivan, ha megvágjátok szombaton a tortát? Semmi, ha már ezen ennyit problémázol, mi lesz veled majd ha dolgoznod is kell? :D

Problémamegoldás nulla.

2018. jún. 29. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerű. Például mikor tegye rá a gyertyákat? Mikor gyújtsa meg őket? Mikor és hok vegye meg az öngyújtót a gyertyagyújtáshoz? Iszonyatosan sokrétű ez a probléma, nem szabad ilyen könnyedén elintézni... 😃
2018. jún. 29. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Szombaton buli elött add neki oda.
2018. jún. 29. 14:53
 15/16 anonim válasza:
És akkor a bulikában tudtok szép színeset hányni ;)
2018. jún. 30. 07:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, vasárnap sokáig alszotok, aztán mentek a nagynénjéhez. Hat, te kelj fel egy kicsit korábban es amikor ő is felébred,lehet felköszönteni.
2018. jún. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!