Osztályfőnök születésnapjára illik vinni valamit?
Figyelt kérdés
Holnap lesz, és arra gondoltam viszek neki valamit, szerdán lesz együtt óránk.
Matektanárunk is egyben, és előző dolgozatnál 1 pont kellett a jobb jegyhez és megadta, szóval kicsit úgy érzem illene vinnem valamit.
Szerintetek? Egy kis csoki vagy valami ilyen?
2018. máj. 20. 22:40
1/9 anonim válasza:
szerintem ne vigyel neki, ez nagyon nyalizasnak tunne, mert vegulis valahol az is. ha szeretned megkoszonni hogy hogy all hozzad, akkor ev vegen vigyel neki viragot vagy csokit.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszi :D
2018. máj. 20. 23:50
3/9 anonim válasza:
Vigyél neki egy szál rózsát, és csapj a seggére amikor átadod, majd kacsints
4/9 anonim válasza:
Egyedül ne.
Osztállyal közösen adhattok valami apróságot, mi anno így csináltuk. Bár az úgy már hülyeség, ha aznap nem is lesz órátok, úgyhogy hagyd a fenébe.
5/9 anonim válasza:
Egyedül tényleg ne. Max osztállyal 1 csokor virág/üveg bor. Ha nincs órátok akkor se tart sokáig megkeresni szünetben és az osztály nevében átadni. Ez esetben pl képeslapot ia vehettek mellé-amit aláírtok. De igen- erre van a pedagógus nap,az ilyen személyesebb ünnepeket akkor lehet max ha családias az osztályközösség.
6/9 anonim válasza:
Vegyetek az osztállyal közösen egy csokor virágot.
7/9 Csucsu007 válasza:
Mi vettünk neki egy sípot, mert mindig mondta hogy az kell hozzánk
8/9 anonim válasza:
Mi gimiben imádtuk az ofőt, igy az osztállyal közösen vettünk neki egy tortát, és annak az elfogyasztásával el is ment egy matekóra :D
9/9 anonim válasza:
Vittél végül?
Hasonló dilemmában voltam nemrég, végül egy szál virág mellett döntöttünk, és nagyon örült neki az osztályfőnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!