Mit vegyek édesapám 64. születésnapjára?
Megértelek, hogy nejéz helyzetben vagy, mert én, mint 67 éves vénember, nagy bajban lennék, ha meg kéne mondanom, mit szeretnék. Hidd el, ebben akorban az emberek nem nagyon vágynak ajándékra. Elegendő a gesztus.
De hogy valami praktikumot mondjak. Nekem, mint dohányosnak kellemetlen volt, hogy a csikktől nem mindig tudok elegánsan megszabadulni. A dohányboltokban lehet kapni zsebhamutartót, ami úri módon megoldja ezt a gondot. Ha nincs neki, biztos örömet okozol vele.
Én dohányárut semmiképp nem adnék ajándékba és mást se nagyon ami a dohányzáshoz kapcsolódik de egy zippo mondjuk határeset. Itt például van egy ami belefér a keretedbe:
De szerintem már annak is örülne, ha elvinnéd egy jó kis magyaros étterembe ahol lehet kapni különlegességeket például szürkemarha, mangalica stb.
Az első válaszoló nagyon jót írt szerintem.
Nővérem a 40. szülinapjára kapott olyan újságot. Nagyon tetszett neki, meg is hatódtunk mindannyian.
Nézz utána! Szerintem nagyon jó. Több oldalt is találtam, ahonnan rendelni lehet. Pl: meglepkek.hu
Szerintem fizesd be sétarepülésre, bungee jumpingra, tamdemugrásra, vagy más hasonló élményre, amitől ismét egy kicsit férfinak érezheti magát.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!