Szülinapomra ajándék?
Igen, tudom, egyáltalán nem érettségre vall, hogy ezt itt megkérdezem, de ki mondta, hogy ha papíron felnőtt korú leszek, egyből úgy is kell gondolkodnom?
A problémám a következő:
Három hét múlva betöltöm a 18-at, apám meg (akivel évek óta nem beszéltem, pedig egy házban élünk) kitalálta, hogy mindenképp adni akar nekem valamit, úgyhogy megkérdezte, mit kérek. A válaszom a semmi volt, hiszen egyrészt nem tartom fontosnak ezt az egész szülinaposdit, vagy 5 éve depressziós vagyok (részben pont apám miatt, mert imád verekedni...), utálom magam, és nem is kértem azóta semmit szülinapomra, nem akartam megünnepelni, tortám sem volt, nem kellett, minek? Tudom, negatív vagyok, de tényleg jobb nekem, ha ettől az egész felhajtástól meg vagyok kímélve, és nyugodtan el lehetek egyedül a szobámbam.
Most ezekkel szemben mondanom kell valamit, nem hagy békén vele, napi 3x biztos megkérdezi. De mindenem megvan, amire szükségem van. Mivel grafikus szeretnék lenni, főleg erre vagyok berendezkedve, tavaly vettem magamnak egy új gépet (előzőt nyolcadikos ballagásomra kaptam), ahhoz minden megvan, digitális rajztáblám is van, telefonból sem kell új, mert még egy éves sincs a mostani... Egész rajzkészletem van, azt karácsonyra kaptam, mondjuk annyira ndm volt rá szükségem. Egyszerűen nem jut eszembe semmi, amire szükségem van, mivel ami kell, azt már beszereztem, és olyan ajándék meg nem kell, ami csak porosodik a polcon...
Mondtam, hogy akkor adjon pénzt, amennyit gondol, odarakom a többi félretett pénzemhez, de ez az ötlet nem tetszik neki, mindenképp kérnem kell valamit.
Tanácstalan vagyok.
17/L
A gépezésen (rajzolás, képszerkesztés, játék) kívül nem nagyon érdekel semmi. Olyan semmilyen vagyok. :D
Talán az állatvédelem, de hát azzal se tudok egyelőre mit kezdeni (ezzel kapcsolatban meg milyen ajándék lenne?), nagyon meg van kötve a kezem. A kutyám, macskám utcáról van, nyulam pörkölt lett volna, ha nem hozom el. Ezen kívül egyelőre fotelharcos vagyok.
#2: Nem vagyok oda az ékszerekért (valamiért nem szorult belém egy cseppnyi nőiesség se), olyat meg nem szívesen hordanék, amit attól az embertől kaptam, aki évekkel ezelőtt napi szinten megvert, mert nem bírta a piát... :D
Jogsim pedig van már 5 hónapja. :)
#3: Igaz nem ugyanaz, de egy ideig járkáltam pszichológushoz, de nem nagyon tudott érdemlegeset mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!