Van ötletetek, hogy mit adhatnék apának szülinapjára?
Figyelt kérdés
Most lesz 45 éves és már évek óta dobol.Én 12 vagyok, inkább készítenék mint hogy vennék valamit.Ötletek?2017. szept. 25. 18:33
1/3 anonim válasza:
Képeslapot csinálhatsz színes papírból is,mellé csinálhatsz olyan sütit,ami nem igényel sütést,ha édes szájú.Vagy a szülinapján csinálhatsz neki reggelit.Tapasztalatból mondom,hogy a legtöbb pasi örül a saját készítésű kajának. :D
2/3 anonim válasza:
Elöször is ne pasizd le az apját JESUS -.-
Irj neki egy levelet a tartalma az alábbi: mennyire hálás vagy neki amiért dolgozik minden nap és támogat ha sirsz és ott van ha nevetsz, mond el mennyire szeretnéd neki megadni a legtökéletesebb ajándékot de nem tudod mit athatnál,mond el mennyire örülsz ,hogy ő az apád és ,hogy megtesz mindent ami tőle telik ezt szerintem magadtól is megtudod irni ha szép lapra irod és szép betükkel garntáltan az életbe nem felejti el és ha emellé adsz neki egy kulcstartót amiben van egy kép róla mondván azért ,hogy ha dolgozik és közben ránéz eszébe juthat ,hogyha végzett és haza ér te várni fogod. Soha nem fog beáálni a szája ,hogy miylen csodálatos lánya van :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a választ nagyon jó ötlet!!
2017. szept. 29. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!