Milyen ajándékot adhatnék a páromnak, amivel egyben egy felejthetetlen élményt okozhatok? 19/L
Már huzamosabb ideje együtt vagyunk, túlvagyunk sok-sok ajándékozáson, de azok mind ilyen kis polcra-valók voltak meg ezek a sablonok (maci, bögre, karkötő stb.)
Most valami olyasmit szeretnék ajándékozni neki amit nem csak ki tud tenni a polcára, hanem át is élheti és emlék marad neki. Persze nincs keresetem és a zsebpénzemnek is van vége. Nem ejtőernyőzésre gondoltam meg ilyen gazdag élményekre. Először a színház fordult meg a fejemben, de aztán mikor kérdezgettem (persze óvatosan) valahogy úgy jött le, hogy idén már túl sokszor volt az osztályával és nem igazán húzza a dolog. Mit tudnátok ajánlani? Számítanom kell a hideg, esetleg esős időre is.
4dx mozi? én a páromat szülinapja alkalmából oda vittem. Hihetetlenül oda volt érte. :D
Ha írsz keretet, és hogy merre laksz (megye is elég) akkor segítek ötletelni.
Mi is Győr környékiek vagyunk. (4dx-es válaszoló)
És mit szólnál Bécsben a práterhez?
(Győrből vonattal 7-14€/fő, vissza megegyszer ennyi, de mindenképpen Győrben vedd meg.) 7*4=28 28*305=8504..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!