Budapesten hol tudok igényes tortát keszittetni az egy éves kisfiam számára?
Mint gyakorlo apukatol, fogadj el egy tanacsot: ne a rongyrazasrol, 'igenyes' tortarol szoljon a szuletesnap. Az egy eves gyereked kb. egy falatot nem fog enni, neki sokkal nagyobb szuksege vagy anyucira, apucira, nagypapira-nagymamira, hogy ott legyenek vele, erezze hogy most mindenki neki orul.
A torta huszadrangu lesz, ranez, talan elfujja a gyertyat (bar nem hinnem hogy mar tud ugy fujni), talan megkostolja, de inkabb az ajandekok csomagolasaval fog jatszani orakig.
Köszönöm a valaszokat! :) Most hogy visszaolvastam a kerdesemet rájöttem többet kellene aludnom.
Utolsó valaszolo! Igen, ez a férjem hozzáállása is, a gyermekünket válaszkészen neveljük, hurcis, anyatejes ölbe baba, minden szeretet megkap.
Valójában a torta az én szívemet melengeti meg, jó lesz visszanézni 20ev múlva, hogy de szép és emlékezetes volt az első szulinap.
Nem vagyok képben pesti cukrászdákban, de keresd meg Farkas Vilmos sütödéjét a közösségi portálon.
De ha az első születésnap a torta miatt lesz emlékezetes, akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!